2777
2789
واقعااا چه قشنگ🫢😍دوست بودین باهم؟

مرسی ،،آره از  وقتی ک عاشقش شدم بعدش چن دفعه اتفاقی تو محرم( هیئت )همو دیدیم ایشونم از من خوشش اومد  بعد ۶ ماه هی استوری هامو ریپ میزد بالخره جواب پیامشو دادم و پارسال ۱۹ بهمن ازدواج کردم

اولین بود برام . اولین تجربه ام با جنس مخالف . ۲۱ سالم بود . آخ که عشق بود اسمش . عشق بود همش . قربو ...

عزیزم پایدار باشین😍

وقتی قدرت ذهنت رو جدی بگیری متوجه تغییرات خواهی شد...✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای نسل شما خنده دار و مسخرست😂دوران نوجوونی ما این شکلی بودسر رد و بدل کردن نامه استرس بزرگ ترین ق ...

درسته...

من ب اون آخرش خندم گرف🤣

کوردم:)                                                                                    ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

مرسی ،،آره از وقتی ک عاشقش شدم بعدش چن دفعه اتفاقی تو محرم( هیئت )همو دیدیم ایشونم از من خوشش اومد ...

چه تقریبا داستانتون شبیه من و آقاعه شد🫠🥹 با این تفاوت که ما هنوز هیییچ اقدام امیدوارکننده ای نکردیم

ان‌شالله منم خاطره به هم رسیدنمونو یه روزی تعریف کنم واسه بقیه🫠

وقتی قدرت ذهنت رو جدی بگیری متوجه تغییرات خواهی شد...✨️

چه تقریبا داستانتون شبیه من و آقاعه شد🫠🥹 با این تفاوت که ما هنوز هیییچ اقدام امیدوارکننده ای نکردی ...

انشالله ،،برات دعا میکنم بهم برسین و خوشبخت ترین باشی🥰❤️