2777
2789

اولین بود برام . اولین تجربه ام با جنس مخالف . ۲۱ سالم بود . آخ که عشق بود اسمش . عشق بود همش . قربونش بشم . خیلی خسته بود خوابیده الان . پریود بودم یکمم غرغر کرد بعد خوابید 😂

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

17 سالمه 

15 شدم نمیدونم واقعی بود یا نه ..ولی خیلی ک/سخل بازی درمیاوردم 

ایشالا ک هیچوخ دیگ انقد ک/سخل یکی نشم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

من ۱۸ سالگی الان ۲۱ سالمه هنوز عاشقشم چون خجالتی بودم بهش نگفتم خیلی پشیمون شدم بعدها نامزد کرد وقتی ...

درک می‌کنم به شدت شرایط سختیه خدا صبر بده بهت🩵

وقتی قدرت ذهنت رو جدی بگیری متوجه تغییرات خواهی شد...✨️

14 ، 15 سالگی نه بهتر نرسیدیم با دوتاشونم دوست شدم اما دوتاشون بدرد زندگی نمی‌خوردن فقط خوشگل بودن

منظورم عشق بود🫠 اون شاید میشه گفت یه حس ساده بوده

حس زودگذر که تو نوجوونی بودبرای هم نامه مینوشتیم😂نه شکرخدا که باهاش ازدواج نکردم از من بیشتر سیبیل ...

🤣

کوردم:)                                                                                    ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

حس زودگذر که تو نوجوونی بودبرای هم نامه مینوشتیم😂نه شکرخدا که باهاش ازدواج نکردم از من بیشتر سیبیل ...

اون حس زودگذر بوده، عشق خیلی قضیش فرق میکنه