2777
2789
عنوان

تخمک کشی در چهل سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماه از روز اول پریود تا ۲۰ م پریود 

نیم کیلو خرما و نصف لیوان سیاهدونه رو قاطی کن و هرروز ناشتا یک قاشق بخور ماه دوم انشالله بچه دار بشی و خدابخواد پسرمیشه من خودم بچه دوم با همین روش ماه دوم حامله شدم در صورتی که بچه اول ۵ سال طول کشید

انشالله باردارشدی واسه خواهرم دعا کن

دکترقلمبر هم بیمارستان بهمن هست اونم خیلی خوبه ولی عارفی هم‌خوبه اصلااصلا استرس نداشته باش این مهم ت ...

استرس جزو لاینفک زندگی منه بخدا یه دردای عجیب غریبی میاد سراغم که هنگ میکنم مثلا الان هشت ماهه ریفلاکس دارم چند بار رفتم فوق گوارش دارو میده تا زمانی که امپرازول میخورم اوکی هستم ولی امان از وقتی که قطع کنم دوباره ریفلاکس برمیگرده همش حس لقمه تو گلومو دارم خواستم برم آندوسکوپی ولی از کثیفی این مطب ها میترسم برم بعد از اون یه مدته سینه هام میخاره خارش هااااا قارچم نیست نزدیک تخمک گذاری بیشتر میشه نمیدونم نوسانات هورمونیه چیه با توجه به اینکه فیبروکیستیک هستم و فیبروادنوم دارم به دکتر جراح گفتم میگه برو دکتر پوست اصلا روانم داغون شده بخدا به هزار چیز فکر میکنم 

دوماه از روز اول پریود تا ۲۰ م پریود نیم کیلو خرما و نصف لیوان سیاهدونه رو قاطی کن و هرروز ناشتا یک ...

مرسی یاس عزیز خدا نظر لطفش  شامل حال خودت و خواهرت کنه چشم انجام میدم سیاه دونه رو همینجوری سالم با خرما قاطی کنم؟

استرس جزو لاینفک زندگی منه بخدا یه دردای عجیب غریبی میاد سراغم که هنگ میکنم مثلا الان هشت ماهه ریفلا ...

نه عزیزم اینطوری نباش مگه چقدرعمرمی کنیم که اینطوری بگذرونیم یه جاخوندم می گفت ۹۹درصدبیماری هاواتفاقات بدی که بهشون فکرمیکنیم هرررگزززتااخرعمرمون برامون اتفاق نمی‌افتند شمایک اصلاح مزاج انجام بده شایدغلبه سوداداری  سوداباعث ایجادافکارمنفی میشه گلاب بوکن اسفنددودکن عطرهای طبیعی استفاده کن