2777
2789
عنوان

تخمک کشی در چهل سالگی

888 بازدید | 24 پست

خانما من ۴۰ سالنه و فرزندی ندارم بچه نمی‌خواستیم ولی کم کم حس کردیم باشه الان رفتم دکتر عارفی بیمارستان بهمن amh ام ۱ بود بهم قرص های تقویتی و dheaداده ضمن اینکه من یه توده فیبروادنوم تو زیر بغل دارم جراح گفت میتونی داروی پانکچر بگیری ولی استرس دارم بازم میترسم داروهای هورمونی اثر داشته باشه از طرفی تخمکهام بعد از پانکچر پوچ باشن یا جنین اصلا تشکیل نشه خواهش میکنم اگه تجربه ای برای تقویت تخمدان دارید بهم بگید تو این دو سه ماه قبل پانکچر چکارهایی انجام بدم من هیچی نمیدونم شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد دیگه تا خدا چی بخواد 

الان‌بچه میخوای؟؟؟ 

خیلی هم عاااالی

با خبر بارداریت بیای

چند وقته عروس شدی؟؟؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقع پریودیت سمت تخمدانات با روغن سیاه دانه ماساژ بده با شال گرم بپوشون

هفته سه بار پیاز داخل روغن زیتون تفت بده تخم مرغ محلی بریز داخلش  با شوهرت بخورید عالیه  مغزیجات مصرف کن  وحتما حتما هرروز پیاده روی برو 

الان‌بچه میخوای؟؟؟ خیلی هم عاااالیبا خبر بارداریت بیایچند وقته عروس شدی؟؟؟

من هشت ساله ازدواج کردم عزیزم بله الان بچه دوست دارم داشته باشم ولی از داروهای هورمونی پانکچر برای مشکلات سینه و این چیزا میترسم 

صبح ناشتا سیاه دونه و عسل بخور، پیاز درمانی هم خیلی خوبه، ذخیرت با توجه به سنت خیلی خوبه نگران نباش.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
سلام عزیزم منم متولد 63 هستم و این ماه قراره پانکچر بشم من خودم قرصهای دی اچ ای آ و کوکیوتن 100 میل ...

سلام گلم بسلامتی امیدوارم هر چه زودتر نتیجه بگیری حتما درخواست دوستیت رو میپذیرم

من هشت ساله ازدواج کردم عزیزم بله الان بچه دوست دارم داشته باشم ولی از داروهای هورمونی پانکچر برای م ...

دکترقلمبر هم بیمارستان بهمن هست اونم خیلی خوبه ولی عارفی هم‌خوبه اصلااصلا استرس نداشته باش این مهم ترینه