2777
2789
عنوان

کسایی ک باشگاه میرن بیاین

72 بازدید | 11 پست

من اندامم خوبع  ولی خیلی دوس دارم باشگاه برم  شوهرم نمیزاشت میگفت اگ بری بعد ی مدت دیگ نری فرم بدنت بهم میخوره و... راست میگه بنظرتون۱۸سالمم هست میگف سنت کمع بدنت بهم میریزه کمرم باریک باس.ن اینامم خوبع فقط ی کوچولو دارم شکم میارم  الان ترسوندم بنظرتون راست میگه  اگ برم قصدم اینه ادامه بدم اما خب شاید یجوری شد ک نتونستم برم بنظرتون بدنم بهم میخوره میترسم کمرم بزرگ بشع و فرم بدنم بهم بریزه🙁

ن اتفاقا. بدنت سفت میشه

ߊ‌ܭَܘ ܩࡅ࡙ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܢܚࡅ߳ܨ ܟܿܥ‌‌ߊ ܩࡍ߭ ܝ‌ࡐ‌ ߊ‌ܝ̇‌ ܥ݆ܘ ܢܚ݅ܝ‌ߊ‌ࡅ࡙ࡈߊߺܨ ࡅ߭ܥܼߊ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ߊ‌ܥ‌‌ܘ ܥ‌‌ܝ‌ܭ ܩࡅ࡙ܭܝ‌ܥ‌‌ܨ ܭܘ ܥ݆ܝ‌ߊ ߊ‌ࡅ࡙ࡅ߭ܧܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ࡐ‌ܢܚܚ݅ࡍ ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ܩ☺️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدارو شکر هرچی نشنیده بودیم ب لطف شوهرای نی نی سایتی ها شنیدیم😐👩🏻‍🦯.

عجب..

برو ولی مداوم برو، ول نکن. ورزشو تا آخر عمر اول برا سلامتیت بکن هم روحی، هم جسمی. بعد اندام.

دائم الخسته‌.

خدارو شکر هرچی نشنیده بودیم ب لطف شوهرای نی نی سایتی ها شنیدیم😐👩🏻‍🦯.عجب..برو ولی مداوم برو، ول ن ...

ارع دیدی تروخدااااا😂😂😂

پس ینی دروغ میگه درسته 

ارع همین منم بخاطر حال روحیمو سلامتی بیشتر میخوام برم

حالا اون دوتا دمبل صورتی ک ما میزنم زیاد رو فرم بدن تاثیر ندارهمگه نیخوای مکمل مصرف کنی ک نگرانی😐

ارع بخدا. انگار میخوام چی کنم 

شوهرم میترسونم بیشور منم تاحالا نرفتم ترسیدم 😂🙁

ارع دیدی تروخدااااا😂😂😂 پس ینی دروغ میگه درسته ارع همین منم بخاطر حال روحیمو سلامتی بیشتر میخوام ب ...

خوبه پس

اگه حرکات سنگین بزنی و یه مدت سختتت ورزش کنی اندامت خوب شه؛ بعد یه مدت ول کنی قشنگگ منفجر میشی بدنت میریزه بیرون. اینو نمیشه ردش کرد.

ولی اگه درست و اصولی پیش بری و مداوم و همیشه ورزش کنی هم سالم میمونی هم خوش فرم. باشگاه ربطی ب سن اینام نداره نگران نباش از همه رد سنی ای میرن.

و من دیدم دخترایی با اندام خفن ولی برا روحیه و سلامتی خودشون میومدن صرفاً 

دائم الخسته‌.