2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 67 پست
آره راست میگی  دو سه بار باهم دعوت کردم  جدا ازینکه کلی کار ریخته بو روی سرم  همش ...

حالا شوهر منو بگو تمام تقصیراا رو میندازه گردن من حدا از این که اصلا هم تو کار هم کمک نمیکنه

آره ب خدا توقع داره من غلام حلقه ب گوشش باشم که نیستم همش از خوبی خودش و دختراش میگه بخدا هیچ پوخی ن ...

همین ک ب حرفاشون اهمیت ندی کلی میسوزن..بیخیال باش ..تو خودت خانوم باش دیگه برات فرقی نداشته باشه ک بقیه چی میگنو چطورن

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا قبول دارم.من خیلی اشتباه میکنم که همش دارم روبرو میکنم اینا رو باهم

وقتی میتونی با هم دعوت نکنی چرا خودت و خانوادت و تو دردسر میندازی باورکن از راه رفتن تا غذا خوردنشون و خانواده شوهر زیرنظرمیگیرن

واسه من برعکسه مامانم اینا میان فقط میشینن منه بدبخت باید تمام کارا رو انجام بدم

یه چیز دیگه من اگه با هم دعوت کنم بابام عادت داره پیش خونواده ی شوهرم به من تیکه بندازه منو ضایع کنه اونوقت خونواده ی شوهرم تره همبرام خورد نمیکنن مگه دیوانه ام با هم دعوت کنم

حالا شوهر منو بگو تمام تقصیراا رو میندازه گردن من حدا از این که اصلا هم تو کار هم کمک نمیکنه

عزیزم نه خدائیش همسر من کمک میکنه 

ولی خوب دفعه آخری که دعوتشون کردم با این که خیلی زحمت کشیده بودم از دوروز قبل داشتم چیزی آماده میکردم 

سفره ماه رمضونم که پرخرج  و پر زحمت 

یعنی آخر شبش کاری کردن که دیگه همسرم گفت تموم دیگه لازم‌نیست بیان 

متاسفانه نمیشه چون من گوش نمیدم از طریق پسرشون عمل میکنن اونجاست که دلم آتیش میگیره

اونام هدفشون اتیش زدن توه ک توام متاسفانه نقطه ضعف دادی دستشون...ازاین ب بعد دایورتشون کن و نتیجشو ببین

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
وقتی میتونی با هم دعوت نکنی چرا خودت و خانوادت و تو دردسر میندازی باورکن از راه رفتن تا غذا خوردنشون ...

خودش دیشب اومدن با اینکه گفتم فامیلای شوهرم هستن میخواستن بیان ببینن چه خبره

اونام هدفشون اتیش زدن توه ک توام متاسفانه نقطه ضعف دادی دستشون...ازاین ب بعد دایورتشون کن و نتیجشو ب ...

من از بچگی بی خیالم بمب هم منفجر بشه زیاد واسم‌ مهم نیس اونا میبینن من بی توجهم شوهرمو شیر میکنن میاد خونه داد میزنه وسایل خونه رو میشکونه وقتی زنیکه این صداهارو شنیدآروم میشه اگه دید دعوانمیکنیم زود فشارشو میبره بالا خودشو میزنه به موش مردگی میگه زنت کرد منو ادم حساب نمیکنه😅😅😅😅

خودش دیشب اومدن با اینکه گفتم فامیلای شوهرم هستن میخواستن بیان ببینن چه خبره

ی بار در گوش مامانت بگو که با هم‌ نیاید بهتره و اونو قانع کن‌خانواده شوهر قانع نمیشن حداقل خانواده خودتو قانع کن

من از بچگی بی خیالم بمب هم منفجر بشه زیاد واسم‌ مهم نیس اونا میبینن من بی توجهم شوهرمو شیر میکنن میا ...

😃😃😃خوش به حالت چقد ریلکسی ای کاش منم اینجوری بودم من خیلی حرص میخورم😐

من از بچگی بی خیالم بمب هم منفجر بشه زیاد واسم‌ مهم نیس اونا میبینن من بی توجهم شوهرمو شیر میکنن میا ...

اووووف این دیکه چه ادمیه..خدا صبرت بده..شوهرتو بگیر تو دست خودت نزار دهن بین باشه