2777
2789
عنوان

واسه ابجیم خاستگار اومده ولی

860 بازدید | 33 پست

مامانم اینا هیچ پولی واسه خرید حلقه و غیره ندارن داداش و بابام سرکار نمیرن معتادن مامانم با یارانه میگذرونه یعنی چیکار کنیم بخاطر نداری ردشون کنیم! فک نمیکنم بدونن وضعمون انقد خرابه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمیون بزارید 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

حالا بذارید بیان 

حتما اشنایی دارن که میان 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اگه خواستگاره خوبه و امکان قرض و اینا به هیچ وجه نیست به نظرم در یکی از جلسات آشنایی خواهر به داماد بگه که مایله تشریفات خیلی ساده برگزار شه و خب این رو بگه، دیگه طلا اینا برای خواهرت هم نمیخرن. 

خوبه خواستگارش ؟

از لحاظ مالی اخلاقی و فکری به هم نی خونن 

به تظرم عیچچیز بهتر از صاف و‌ درستی نیست 

می تونی. از همون اول بگید 

قطعن وقتی میان خونه شما وضع زندگی رو ببین متوجه میشن اگر نخوان خب میرن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

رد که نه 

بگو تو شرایط اقتصادی الان که من در میانه مسیر موفقیتم به لحاظ مالی نمیتونم مثل بقیه از خودم مایه بذارم مگر فقط با وام ازدواج و همراهی شما در غیر اینصورت هرررریییی بایییی

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔