2777
2789

نمیدونم تو این مسیر خدا بهمون بچه میده یا ن . اما تنها راهمونه ‌ تروخدا دعا کنین برام . 😔شوهرم خیلی ضعیفه یعنی میشه مامان و بابا بشیم😔خانمای ای وی افی میشه راهنماییم کنین؟ چقد طول میکشه؟

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤲🏻🌸

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دور از جونت زبونم لال چشمم زیر پات این کار خطر سرطان رحم و سینه رو خیلییییییی زیاد میکنه ها

من ۱۵ سالمه........ اینو گفتم بدونین از الان ولی خواهش میکنم نیان همش بگین بچه ای بچه ای مسخره و اذیتم کنین چون این اتفاق زیاد برام افتاده تو این سایت......

دارم قران گوش میدم دعات کردم به فااال نیک بگیر

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اگه کیفیت جنین هایی ک‌تشکیل بشه خوب باشه . میشه . از ما ک ده تا حنین دفعه اول . همه پوچ یعنی اصلا بع ...

مشکل از کدومتون بود عزیزم؟؟

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

دور از جونت زبونم لال چشمم زیر پات این کار خطر سرطان رحم و سینه رو خیلییییییی زیاد میکنه ها

من ک بعد ای وی اف دو تا عمل پستان امجام دادم . سینه هام پر توده با ستیز بالاتر دو‌نیم شد . اما چه میشه کرد . از عوارض دارو هاست . انشالله براش دفعه اول بشه

همیشه خوش لباس باش . 
من ک بعد ای وی اف دو تا عمل پستان امجام دادم . سینه هام پر توده با ستیز بالاتر دو‌نیم شد . اما چه می ...

عزیزم

الان چطوری 

ایشالا

من ۱۵ سالمه........ اینو گفتم بدونین از الان ولی خواهش میکنم نیان همش بگین بچه ای بچه ای مسخره و اذیتم کنین چون این اتفاق زیاد برام افتاده تو این سایت......

سلام. میخوام باهات صادقانه صحبت کنم. ببین عزیزم اول از امه اینکه برای داشتن بچه به خدا اصرار نکن یعنی به زور نخواه چون اگه به صلاحت نباشه بعدا پشیمون میشی از تواسته ت پس به حرفام گوش بده و برو تو راه آی وی اف ولی همش بگو خدایا اگر به صلاحمونه بهمون فرزند عطا کن. هر چی تو بخوای من تلاشمو میکنم ولی خیر و صلاح من دست توئه

اینا باعث میشن دیگه آرامش بگیری و فقط مراحل رو طی کنی با خواست خدا