بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم بجای اینکه وقتتو تلف کیت کنی برو دکتر با توجه به شرح حالت و موعدات واست سونو می نویسه که مطمئن ...
دکتر رفتم ... سونو هم دادم ... به دکترم گفتم کلومیفن مصرف کنم گفت نه هیچ قرصی نخور و تخمک مازاد درست نکن این ماه از کیت استفاده کن اگه دو خطه شد یعنی تخمک گذاری داری
دکتر رفتم ... سونو هم دادم ... به دکترم گفتم کلومیفن مصرف کنم گفت نه هیچ قرصی نخور و تخمک مازاد درست ...
من چون می خواستم آذرماه اقدام کنم لتروزول خوردم آمپول hmg زدم روز ۱۳ پریود سونو کردم که سه تا فولیکول خیلی خوب داشتم و بعد واسه ازاد کردنشون hcg زدم،اگه شما دنبال مساله خاصی مثل تعیین جنسیت نیستی بعد سونو و بودن فولیکول مرتب اقدام کنین
من عالی بودم همسرم مشکل کم تحرکی اسپرم داشت آی یو آی کردم و البته تعیین جنسیت هم داشتم
وای مثل من .... شوهر منم کم تحرکی اسپرم داره .. الان در حال ازمایش دادنه ... وقتی ادم بخواد یه کاری رو انجام بده همه چی دست تو دست هم میده که انجام نشه .... الان شوهر شما درمان شده؟