2777
2789

بچه ها لطفا معلم اخلاق نشین. رک و راست بگین به کی حسودیتون میشه و چرا.آدمیم دیگه.هممونم داریم بی برو برگرد.

لطفا اصلا نظر درمورد حسادت همدیگه ندین. حسادت خودشه. شما هم حسادت خودتو داری خب

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

به هيچكي 

هركي هرجا هست لابد حقشه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا ادم حسودی نیستم..ولی گاهی اوقات ب اونایی ک بعداز من عروسی کردن و بچه دار شدن حسودیم میشه

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

هر کی شیک تر و باکلاس تر و زیباتر از من باشه و شوهرشم بیشتر از شوهر من دوسش داشته باشه و .....

البته بیشتر مورد حسادت واقع شدم😝😝😝

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

اره به خودم بس که همه چی تمومم 😩

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

خودم به خواهرشوهرم حسودیم میشه. شوهرش عااالیه. از لحاظ ظاهر و قد بهش سره(حتی خواهرشوهرم میگه موندم این به چی من دلش خوشه)

مهربون و خوش اخلاقه

بسسسسسسیار کمک زنشه

با اینکه تحصیلکرده نیست خیلی مودب و باکلاسه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام