iamcaligula مدیر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3053 عنوان کسی هست بتونه سوال پزشکی جواب بده | مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 94 پست هوممم؟؟ آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽 1403/11/11 | 21:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ykyk عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 4054 عزیزم من فکر کردم سوالتون عمومی هست ولی مربوط به دندان بود من پرشکی خوندماما با توجه به اطلاعات محد ... ولی برید پیش پزشک حتماممکنه مجدد بروز کنه
sheyda_nurse عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 2837 اره بد عصب کشی کرد آنقدر که عجله داشت گفتین دندون عقل هم جراحی کردین در آوردین ؟؟
iamcaligula مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3053 عزیزم من فکر کردم سوالتون عمومی هست ولی مربوط به دندان بود من پرشکی خوندماما با توجه به اطلاعات محد ... تو اینترنت نوشته بود به یه دکتر عمومی یا دندون پزشک مراجعه کنید راستی گلم روی ناحیه برجسته سفید رنگه از زیر پوست لثه اومده آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
iamcaligula مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3053 گفتین دندون عقل هم جراحی کردین در آوردین ؟؟ نه عزیزم جراحی نکردم هنوز آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
iamcaligula مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3053 ولی برید پیش پزشک حتماممکنه مجدد بروز کنه یعنی مجدد چرک کنه؟ آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
ykyk عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 4054 تو اینترنت نوشته بود به یه دکتر عمومی یا دندون پزشک مراجعه کنید راستی گلم روی ناحیه برجسته سفید رنگه ... ممکنه ابیه یا فیستول لثه باشه
ykyk عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 4054 ممکنه ابیه یا فیستول لثه باشه ابسه منظورمهاصلا سعی نکنید برجستگی رو فشار بدید
ykyk عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 4054 یعنی مجدد چرک کنه؟ بله عفونت دندان میتونه بعد از مدت های طولانی بروز کنه مجدد
iamcaligula مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3053 ممکنه ابیه یا فیستول لثه باشه خیلی ممنون گلم ایشالا اولین حقوقم رو چند وقته دیگه میگیرم به نیت شما یه بخشیش رو میدم به بچه های بهزیستی 🌱🌹 آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
iamcaligula مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3053 بله عفونت دندان میتونه بعد از مدت های طولانی بروز کنه مجدد خیلی ممنون گلم بابت کمکت واقعا برام ارزشمنده تنها کاری که برای جبران میتونم بکنم دعاس🌹🌱 آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
ykyk عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 4054 خیلی ممنون گلم ایشالا اولین حقوقم رو چند وقته دیگه میگیرم به نیت شما یه بخشیش رو میدم به بچه های بهز ... عزیزدلمنیازی نیست خودتون رو اذیت کنید همین که برام دعا کنید کافیه❤️امیدوارم راهنمایی ها براتون مفید باشه
iamcaligula مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3053 ابسه منظورمهاصلا سعی نکنید برجستگی رو فشار بدید بله حتما 🌹🌱 آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
ykyk عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 4054 خیلی ممنون گلم بابت کمکت واقعا برام ارزشمنده تنها کاری که برای جبران میتونم بکنم دعاس🌹🌱 بسیار هم با ارزشه برام دعای شماعاقبت بخیر و سلاکت باشید ❤️
iamcaligula مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3053 عزیزدلمنیازی نیست خودتون رو اذیت کنید همین که برام دعا کنید کافیه❤️امیدوارم راهنمایی ها براتون مفید ... نه عزیزم این چه حرفیه کاریه که از دستم برمیاد ایشالا دعای همون بچه ها با شما باشه آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽