2777
2789
عنوان

کسی هست بتونه سوال پزشکی جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 94 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من فکر کردم سوالتون عمومی هست ولی مربوط به دندان بود من پرشکی خوندماما با توجه به اطلاعات محد ...

تو اینترنت نوشته بود به یه دکتر عمومی یا دندون پزشک مراجعه کنید راستی گلم روی ناحیه برجسته سفید رنگه از زیر پوست لثه اومده 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

گفتین دندون عقل هم جراحی کردین در آوردین ؟؟

نه عزیزم جراحی نکردم هنوز 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

ولی برید پیش پزشک حتماممکنه مجدد بروز کنه

یعنی مجدد چرک کنه؟ 

ممکنه ابیه یا فیستول لثه باشه

خیلی ممنون گلم ایشالا اولین حقوقم رو چند وقته دیگه میگیرم به نیت شما یه بخشیش رو میدم به بچه های بهزیستی 🌱🌹

بله عفونت دندان میتونه بعد از مدت های طولانی بروز کنه مجدد

خیلی ممنون گلم بابت کمکت واقعا برام ارزشمنده 

تنها کاری که برای جبران میتونم بکنم دعاس🌹🌱

خیلی ممنون گلم ایشالا اولین حقوقم رو چند وقته دیگه میگیرم به نیت شما یه بخشیش رو میدم به بچه های بهز ...

عزیزدلم

نیازی نیست خودتون رو اذیت کنید 

همین که برام دعا کنید کافیه❤️

امیدوارم راهنمایی ها براتون مفید باشه

ابسه منظورمهاصلا سعی نکنید برجستگی رو فشار بدید

بله حتما 🌹🌱

عزیزدلمنیازی نیست خودتون رو اذیت کنید همین که برام دعا کنید کافیه❤️امیدوارم راهنمایی ها براتون مفید ...

نه عزیزم این چه حرفیه کاریه که از دستم برمیاد ایشالا دعای همون بچه ها با شما باشه