2777
2789
عنوان

کسی هست بتونه سوال پزشکی جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 94 پست
اسی باید از دندون پزشک بپرسیولی چون میگی درد دارهشاید مینا رو کامل در نیاورده و کامل عصب کشی نکرده

دندون پزشکه انگار عجله داشت 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

با دستمال پاک کنیدبزارید مغزتون پاکسازی بکنه

آخه تابستون ها برام مشکل میشد 

بینی مو عمل کردم خوب شد 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اعصاب کشی نکردن

اره بابا

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

خیلی ممنون🙏🏻💖

خواهش میکنم من ممنونم نمیدونی چه استرسی داشتم 😂

بعضیاشون فقط دنبال اینن که سریع سرشون خلوت بشه🤦🏻‍♀️

به این استرس من می‌ارزید 

این که اصلا به پزشک ربطی نداره بگو پیش جراح لثه یا متخصص بیماری دهان و فک اینام دم دستت نبود همون دن ...

خیلی ممنون بابت راهنماییتون

خوبه دیگه قشنگ خود کفا شدی به دکتر و اینام نیاز نداری 😅😅

عزیزم به نظرتون این خطرناکه ؟

بگید عزیزم

پرسیدم 🌱

الان بپرسم راستش من تقریبا دوسال پیش یه درد وحشتناکی تو فکم داشتم برای دندون عقلم بود دردش به مرور ک ...

من خواهرم دندون پزشکه مشکل من دندونم بعد از عصب کشی غذا که میخوردم درد زیادی داشت که آموکسی سیلین به من دادن خوب شدم عفونت بود مشکل شما م شاید عفونت باشه باید بری دکتر 

پرسیدم 🌱

عزیزم من فکر کردم سوالتون عمومی هست ولی مربوط به دندان بود من  پرشکی خوندم

اما با توجه به اطلاعات محدودی که دارم عفونت یا ابیه کرده بوده 

اما وقتی انقدر ازش گذشته احتمالا عفونت همونجا باقی مونده و رشد نکرده

نمی دونم والا اشالا که چیزی نیست ولی پشت گوش ننداز حتما برو دندون پزشک شاید خوب عصب کشی نکرده یا خوب ...

اره بد عصب کشی کرد آنقدر که عجله داشت