2777
2789
عنوان

خواهر شوهر مطلقه

849 بازدید | 43 پست

بچه ها نیاز به کمک دارم 

من ۳ساله ازدواج کردم از وقتی ازدواج کردم خواهر شوهرم طلاق گرفته و دوتا بچه داره که پیش خودشن 

پدر شوهرم براش خونه خریده ماشین خریده خلاصه همه خانواده همه جوره پشتشن

منم شوهرم خیلی حمایتش میکنه خیلی حواسش بهش هست 

هر مشکلی مسعله ای داشته باشه شوهرم همه جوره کمکش میکنه ولی خب خدایی برا منم کم نمیذاره شدهرم 

ولی این حمایتاش از خواهرش رو اعصابمه

آخه میدونین چیه خواهر شوهرمم خیلی روداره 

پر توقع 

یه تیپایی میزنه که من نمیزنم یا چیزایی برا خونه و بچه ها ش میخره که صدتا شوهر دارم نمیخرن 

بعد هی همه میگن فلانی آخه گنا داره و...

کلا بهش حساس شدم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان میخورنت 

حق داری الان یه عده میان خواهر شوهر دوست میشن 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

چون طلاق گرفته بره بمیره دیگه زندگی نکنه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد