2777
2789

مگه من خودم نمی‌دونم لباس چی باید بپوشم ، از سر این حرفش لج میکنم میگم نمیام ،واقعا چرا اینطور میگه حالمو بد می‌کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سی سال رو رد کردم 

مامانم به لباسام گیر میده🤣 

زن من خودم باید الان به لباسای بچه هام گیر بدم ،شل کن خب😆

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

اشکال نداره ک

مامان من ک بهم تلفن میزنه برا شوهرمم تایین تلکیف میکنه

اون سری قبل رفتن خونه عمم زنگ زد اون لباس ابی رو ندی شوهرت بپوشه

یه لباس خوب بده

گفتم چشه اون؟؟؟؟

گفت یه جوریه😐😐😐

حالا شوهر منم عاشق اون لباسشه

اگه ب شوهرم میگفتم دعوا راه مینداخت

ولی خودش خدارو شکر مشکی پوشید

خخخخ 😂 😂 😂 بابا من یه مرد ۳۳ سالم ! هنوز مامانم میگه رفتی سلام یادت نره!!🤣🤣🤣 

مامانه دیگه!!🤣 دشمنمون نیس که🤣 الهی دورشون بگردم!☺️ فک می‌کنی چرا این چیزا رو میگن ؟ چون تا ابد مارو بچه می‌بینن و دوس دارن بچه‌هاشون بهترین و مرتب‌ترین و باادب‌ترین بچه‌های دنیا باشن!

سخت نگیر بابا ! اینبار که گفت با مهربونی بغلش کن و بگو چشم! هر جوری امر کنی همون کارو میکنم!

بخدا یه روز برا همین حرفاشون دلمون تنگ میشه! اون‌وقت میگیم کاش برگرده و هر روز هزاربار بهمون گیر بده!☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

من به شخصه به کسی میگم لباس مناسب بپوش بیا که بدونم یا به خودش نمیرسه یا بدترین لباساشو میپوشه و میاد یا اصلا نمیدونه چی بپوشه😕 مادر شما رو نمیدونم چون معمولا مامان ها لباس کوتاه و... گیر میدن😂حالا هر چقد بگی دوره زمونه عوض شده بازم کوتاه نمیان