2821
2789
عنوان

رشد قدی نوزادم

119 بازدید | 7 پست

سلام دوستان‌.

میخواستم اگه تجربه ای از افزایش قدی نوزادتون داشتید، بگید که من از نگرانی در بیام. پسرم قد تولدش ۵۰ بود. الان ۵۰ روزشه و خودم اندازه گرفتم، هنوزم ۵۰ و رشدی نداشته. شما تجربه ای داشتید؟ 

بچه ای تا دوماه استپ بعد دوماه وزن گیری بعضی البته بعد رشد میکنن ببریش بهداشت هر ماه اونجا بهت میگن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم. خیلی نگرانم. اخه اول تولدشه

اره اول تولد کیف کن نی نی راحت باشه بزرگ میشه الان لذت داره بچه کیف کن دوروز دیگه تاتی تایی می‌کنه بعد بلند میشه همین ها خاطره ای ول کن با بچه خوش باش خوشبختی شو ببینید

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ممنونم. به نظرت این رشد نکردنش حل میشه؟ شمام نوزاد داری؟

اره یک ماهش شد ببرش بهداشت حتما اونجا بهتر راهنمایی میکنن داشتم الان شده ۶سالش 

الآن پسرم پنجاه روزشه. داره میشه دو ماهش. واسه همین نگران رشد قدیشم

نه نگران نباش شاید داره وزن میگیره ببرش حتما بهداشت ببرش هم واکسن بزنه هم قدووزنش چک کنه برات خیالت راحت بشه حتما قطره آهن بهش بده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز