سلام خانومای عزیز.من دوشبه دارم از شیاف فیتوواژکس برای عفونت قارچی استفاده میکنم اما هرروز صبح خارش شدیدی میگیرم خواستم بپرسم کسی هست ک ازاین شیاف استفاده کرده باشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوره درمان رو کامل کردم خارشم ازبین رفت ولی یکمی طول کشید یعنی اثرش آنی نبود برای من ولی برای خیلیا بود و سریعا خوب شدن من چون شدت عفونتم خیلی بود یکم طول کشید ولی خوب شدم
من همه روشای شیمیایی و گیاهی رو امتحان کردم جواب نگرفتم گفتم این شیاف هم استفاده کنم شاید نتیجه داد. ...
شاید مثل من مشکل از شوهرته گلم منم شوهرم عفونت داره به من منتقل میکنه واس همین هرکاری کنم باز عفونت میگیرم.ب نظرم ازمایش بده شوهرت اینجوری میفهمی مشکل از کجاس و راحت تر درمان میکنی
شاید مثل من مشکل از شوهرته گلم منم شوهرم عفونت داره به من منتقل میکنه واس همین هرکاری کنم باز عفونت ...
سلام عزیزم ببخشید منن مرتب دچار قارچ وعفونت واژن میشم و مطمئنم شوهرم هم مشمل داره به من انتقال میده حالا میخام ببینن شوهرم چه ازمایشی باید انجام بده میشه بگین ممنونم