2777
2789
عنوان

انرژی منفی مهمان

104 بازدید | 3 پست

ی فامیل نزدیک داریم که وقتی وارد خونمون میشه تا چند روز انرژی منفی و این داستانا خونه رو میگیره تا چند روز حالم بده و انرژی منفی دارم متأسفانه جدیدا به خونه هم سرایت کرده این فامیلم چن سال باهم قطع ارتباط بودیم وهرسری دیدم اومد خونمون این قضیه پیش اومد

میدونی بعضیا شاید ادمای بدی نیستن ولی ناخواسته اون امواج منفی چشم بعضی وقتا فعال میشه من عموم اینا شب مهمونمون بودن خیلی ام ادم حسابی و خوش قلبن ولی از وقتی رفتن دخترم که خیلی ام شلوغ نیس یکسره گریه میکرد جیغ میکشید صبحم بیدار شدم دیدم بخاریمون نمیدونم چش شده گازش پر شده بود تو خونه یکمم بیدار نمیشدم خانوادگی الان نمیدونم چه بلایی سرمون اومده بود همیشه اسپند دود کن آیت الکرسی بخون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی بعضیا شاید ادمای بدی نیستن ولی ناخواسته اون امواج منفی چشم بعضی وقتا فعال میشه من عموم اینا ش ...

دقیقا عموم میشه و به ظاهر آدمای بدی نیستن اصلا ولی نمیدونم دلیلش چیه هروقت میان ی مشکلی پیش میاد خواهرم کارش تعطیل بعد چن سال پدر مادرم بحثشون شد جوری که یک ماه حرف نمیزدن باهم و کلا تا میرفتن الکی شروع کردم به گریه