2777
2789
عنوان

قرار اول چیا باید بگم

115 بازدید | 14 پست

دخترا ،داداشم با یه دختر خانمی آشنا شده،قصدشون جدیه ،اصرار داره من حتما ایشونو ببینم و با هم گپ و گفت داشته باشیم.من نمی دونم چیا باید بپرسم.ممنون میشم ایده ای دارین بگین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چیزی نمیپرسی که میری فقط آشنا بشی باهاش،چیزی باشه خودشو داداشت راجبش حرف میزنن

پس منو چرا میبرن،حرفی ندارم آخه😁نمی‌دونم چیا بگم اصلا،از چی حرف بزنم باهاش😕

پس منو چرا میبرن،حرفی ندارم آخه😁نمی‌دونم چیا بگم اصلا،از چی حرف بزنم باهاش😕

تو دختری همجنس خودتو بهتر میشناسی،از نوع حرف زدنش و این چیزا میتونی تشخیص بده یه دختر مودب و اهل زندگیه یا از اینا که دنیارو بهم میریزن،ببین بهت احترام میزاره یا حرف ردن با تو براش زوره،ببین با داداشت چه رفتاری داره

تو صمیمی برخورد کن ببین اون چطور رفتار میکنه

😂🙌🏽

😂ما ک جلسه اول ک رفتیم بیرون چون تقریبا همسن بودیم از دانشگاه،رشته هامون

ما چون قرلر اردواج بود یکم از داداشم حرف زدیم وی چیزی گرفتیم خوردیم یکم درمورد غذا حرف زدیم و محیط کافه و  ....

هیییی بادش بخیر😍

شرایط داداشتو بگو از کارش درامدش تحصیلاتش اخلاقش بعد منتظر باش تا خودش به حرف بیاد اگه سکوت کرد بگو ...

خودشون مدنیه در ارتباطند ،اینا رو در جریانه کاملا

😂ما ک جلسه اول ک رفتیم بیرون چون تقریبا همسن بودیم از دانشگاه،رشته هامونما چون قرلر اردواج بود یکم ...

من هفت سال ازون بزرگترم،می ترسم ببینمش لال بمونم😁😁اصولاً خیلی زود جوش نیستم خودم