2777
2789
عنوان

من از این دعا ها حاجت گرفتم ایشالله شمام حاجتروا شین

| مشاهده متن کامل بحث + 12896 بازدید | 74 پست
بهش میگن نماز کن فیکون  در هر رکعت بعد از حمد و سوره صد مرتبه یا حیُّ یاقیُّوم بعدازسلام نماز ...

ممنون عزیزم لطف کردی

انشالله همه حاجتروا بشن

خدایا مرسی ... عشقمو آفریدی ...
بله درسته منم علم این چیزارو نداشتم همرو خوندم تا یکیش بگیره عاجز بودم 

خدا رو شکر که حاجت گرفتی.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگن نماز کن فیکون  در هر رکعت بعد از حمد و سوره صد مرتبه یا حیُّ یاقیُّوم بعدازسلام نماز ...

صلوات بر حضرت عباس یعنی همین صلوات معمولی به نیت حضرت عباس یا اینکه مثلا بگیم صلی الله علیکَ یا ابوالفضل العباس؟؟

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
معروفه به حرز امام سجاد

سفالینه جانم البته امام سجاد چندین حرز دارن. اما این هم میگن حرز امام سجاده.

گفتم توضیح بدم کسی به خطا نره. مدیون بشم.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
برا ازدواج نمیدونید چه ختمی خوبه بخونم؟

عزيزم آيت الله بهجت براي تسهيل در ازدواج مخصوصا دختران توصيه كرده هر شب نماز جعفر طيار بخونن و تو سجده اخر نماز حاجتشونو بخوان و سعي كنن اگر شده به اندازه يه قطره اشك بريزن و بعد نمازم دعاي بعدشو كه الان  اسمش يادم نيست بخونن 

يه نفر ميگفت يه دوستي داشته تو 35 سالگي با سه ماه خوندن نماز يه ازدواج خوب داشته و الان دو دوختر داره

ايرانم طاقت بيار 1401 نزديك است...
عزيزم آيت الله بهجت براي تسهيل در ازدواج مخصوصا دختران توصيه كرده هر شب نماز جعفر طيار بخونن و تو سج ...

اره بخدا نیت میکنم که هر شب بخونم ولی نمیدونم چرا نمیشه کلا هر ختمی بر میدارم نصفه نیمه رهاش میکنم خیلی ناامیدم

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...
اره بخدا نیت میکنم که هر شب بخونم ولی نمیدونم چرا نمیشه کلا هر ختمی بر میدارم نصفه نیمه رهاش میکنم خ ...

عزيزم حالا شروع كن تا عيد تاپيك عروس شدنتو بزني انشاءالله

ايرانم طاقت بيار 1401 نزديك است...
حاجتتون چی بود؟ینی محال بود؟ نماز حضرت عباس چحوره؟

هم واسه خالم که تومور مغزی داره هم خودم من 4 سال با کسی که الان همسرمه دوست بودیم تو شرایط خیلی بد تمام این سالها اومد خواستگاری و نشد بابام هر روز بهونه میاوورد همش میگفت پوول نداره دیگه اخریا معجزه شد بابام حتی حاضر بنود ببینتش وقتی دید عاشقش شد نفهمیدم کی عقد کردیم تمام 4 سال گریه زاریه من تو 2 روز تموم شد الان بابام اینا پشیمونن 

يا عِمادَ مَنْ لا عِمادَ لَهُ 

واسه گشایش بخت میگن سوره ی مزمل خیلی جواب می ده.

واسه بچه دار شدن هم ذکر یونسیه و دعای حضرت زکریا ( در سوره ی مریم) میگن مجربه.

صلوات بر حضرت عباس یعنی همین صلوات معمولی به نیت حضرت عباس یا اینکه مثلا بگیم صلی الله علیکَ یا ابوا ...

من صلوات معمولی فرستادم 

يا عِمادَ مَنْ لا عِمادَ لَهُ 
هم واسه خالم که تومور مغزی داره هم خودم من 4 سال با کسی که الان همسرمه دوست بودیم تو شرایط خیلی بد ت ...

خداروشکر فاطمه جون انشاالله خوشبخت بشی عشقم

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...