2777
2789
عنوان

بچه ها بگید جواب این پسر نفرت انگیزو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 53 پست
عزیزم حسودیش شده چون مهاجرت کردید و توی این سن موفق شدید گلیم خودتون رو از آب بکشید بیرون بهترین جوا ...

خودش خیلی موفقه

به خاطر این چیزا نیست

فقط طلاق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه نمیدونم چی بگمخودشم ۳۲ سالشه زن نگرفته

عزیزم ب اون هیچ ربطی نداره واقعا یبار جواب تندوتیزی بهش بدی دفعه دیگه بخودش اجازه نمیده بهت توهین کنه و ازگروه بیا بیرون 

اصلا همچین گروهی ارزش نداره ک موندی گروه فامیل هی متلک بود لفت دادم و ب کسی هم اجازه ندادم ببرتم شما اصلا ترشیده نیستی قشنگم تازه من ۳۶ سالممه مجردم و اصلا ب کسی اجازه نمیدم این کلمه رو بهم بگه و اگه بگه صد در صد جوابش میدم مشکل شما جواب تدادن هست 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

عزیزم ب اون هیچ ربطی نداره واقعا یبار جواب تندوتیزی بهش بدی دفعه دیگه بخودش اجازه نمیده بهت توهین کن ...

منم لفت دادم دیشب 

شما چه جوری دهنشونو می بندی وقتی تیکه میندازن راجع به ازدواج؟

منم قصد ازدواج ندارم ولی هیچی نمیگم که اینجوری به نظر بیاد که نقطه ضعفمه و روش حساسم

واقعا هم نیست فقط از اینکه این دلقک احترام نمیذاره حرصم گرفته بود

فقط طلاق

منم لفت دادم دیشب شما چه جوری دهنشونو می بندی وقتی تیکه میندازن راجع به ازدواج؟منم قصد ازدواج ندارم ...

ببین گلم 

منم هی جواب نمیدادم دیدم هی دارن پروتر میشن بهشون گفنم والا شماها ک ازدواج کردین کدومتون خوشبختین همتون ک زندگتیون میلنگه و همتون شوهرتون شکرخدا ی عیبی داره ک مجبورین با متلک دادن ب من یکم خودتون سبک کنین والا من شمارو میبینم سعی میکنم ب ازدواح فکر نکنم همینطوری مجردی لذت ببرم 

واقها هم عزیزم همشون خوشبخت نیستن زندگی خوبی ندارن ک من بخوام حتی حسرتشون بخورم یابگم ایکاش 😐ولی زبونشون تلخه خیلیم تلخ ولی باید جوبی بدی حتی شده دلشون بشکنه چاره ای نیس 

حالا ما ازدواج کنیم یا نکنیم سودی برای اونا نداره درهرصورت دنبال حرفن .‌..خوب کردی از گروه چرتشون لفت دادی حداقل اعصابت ارومه بخدا 

ببین گلم منم هی جواب نمیدادم دیدم هی دارن پروتر میشن بهشون گفنم والا شماها ک ازدواج کردین کدومتون خو ...

واقعا جالبه دقیقا اونایی که زندگیشون داغونه تیکه میندازن

ولی من دلم نمیاد به روشون بیارم زندگی و ازدواجشون بده

فقط طلاق

واقعا جالبه دقیقا اونایی که زندگیشون داغونه تیکه میندازنولی من دلم نمیاد به روشون بیارم زندگی و ازدو ...

چکار کنیم گلم نگیم هی میخوان ب ما تیکه بندازن .اونی ک خوشبخته واقعا کاری ب کسی نداره غرق خوشبختی هست ادمایی بدبخت دنبال سوژه زندگی کسی هستن تا بدبختی خودشون یادشون بره

چکار کنیم گلم نگیم هی میخوان ب ما تیکه بندازن .اونی ک خوشبخته واقعا کاری ب کسی نداره غرق خوشبختی هست ...

واقعا حق

حالا من سوتی دادم ازش پرسیدم منظورت منم؟گفت اره غیر از تو کی ترشیدست مگه؟ منم طبق عادت گفتم عمت 

بعد تازه فهمیدم گند زدم عمه اون عمه خودم میشه و ۵۰ و خرده ای سالشه ازدواج نکرده

عمم ریپلای کرد دست شما درد نکنه

منم گفتم عه عمه بهت برخورد؟حرف بدی بود؟

پس چرا برادرزادت شش ماهه داره هرروز این حرفو میشنوه هیچ واکنشی نشون نمیدی

اونم گفت فکر کردم بین خودتون شوخی دارید

من گفتم اگه شوخی داشتیم بهش میخندیدم یا جوابشو میدادم خیلی واضحه کی برای شوخی چنین چیزی میگه

اینا همه تو گروه بود عمم چیزی نگفت ولی عموم (اونی که باباش نیست)

به پسرعموم برگشت کلی چیز گفت منم لفت دادم 

فقط طلاق

واقعا حقحالا من سوتی دادم ازش پرسیدم منظورت منم؟گفت اره غیر از تو کی ترشیدست مگه؟ منم طبق عادت گفتم ...

بنظرم خیلی خوب کردی اصلا سوتی نبود حق عمه ات هم بود 

وقتی ایشون هم ازدواج نکرده و این حرفو میزنه تازه باید ب ایشونم برمیخورد جالبه سکوت کرده بنظرم کار خوبی کردی واکنش نشون دادی دفعه دیگه کسی نمیتونه و جرات نمیکنه به شما همچین کلمه ای بگه عزیزم دمت گرم خوب کردی 

چقدر ی ادم میتونه چندش و مزخرف باشه اخه 

احمق بیشعور 

دفعه دیگه ام همینقدر محکم برخورد کن 

تازه شما اول جونیت هست عزیزم والا بخدا