2777
2789
عنوان

بچه ها بگید جواب این پسر نفرت انگیزو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 53 پست

من تو اینجور مواقع خیلی عادی و بالغانه رفتار میکنم. و همیشه هم جواب میده.

ایندفعه که اینو نوشت، مستقیما ریپلای کن و بگو فکر میکنم منظورت منم. چون چند باری که من تو گروه بودم این حرف رو تکرار کردی‌. اگه قصدت اینه که منو با این حرفت آزار بدی، من اذیت نمیشم ولی خب این حرفت باعث تعجبم میشه و نظرم کم کم داره راجع بهت عوض میشه راستش. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو احتمالا بوی ترشیدگی مغز و ادب و شعورته که از بس آکبند نگهشون داشتی و استفاده نکردی ازشون موندن گندیدن بوی اونه.

بعدم به نظرم از گروه بیا بیرون که دیگه حرفای مفتشو نتونه بزنه و تو دل وامونده اش بمونه😒

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
تازه ۲۵ سالته وای عزیزم لطفا جوابشو بده عزیزم من جای شما بودم صد درصد ی جواب تند و درخور شخصیت ایشون ...

آخه نمیدونم چی بگم

خودشم ۳۲ سالشه زن نگرفته

فقط طلاق

نه حتی دیدم پسرعمم ریکشن خنده گذاشت

چه فامیلای مزخرفی داری اعصابم خورد شد

ان شاءالله با یک ازدواج موفق دهنشون رو می بندی

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
نه حتی دیدم پسرعمم ریکشن خنده گذاشت

عزیزم حسودیش شده چون مهاجرت کردید و توی این سن موفق شدید گلیم خودتون رو از آب بکشید بیرون بهترین جواب بی اعتنایی هست تا بیشتر بسوزه 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
من تو اینجور مواقع خیلی عادی و بالغانه رفتار میکنم. و همیشه هم جواب میده.ایندفعه که اینو نوشت، مستقی ...

از این کامنت خوشم اومد

همینجوری جوابشو میدم 

مرسی

فقط طلاق

چه فامیلای مزخرفی داری اعصابم خورد شدان شاءالله با یک ازدواج موفق دهنشون رو می بندی

واقعا 

بدترینن 

من زندگیم خوب نیست اصلا ولی ظاهرش خوبه میخوام ببینن این ظاهرو چون خیلی اذیتم کردن

تنها دلیل ارتباطم همینه

فقط طلاق

واقعا بدترینن من زندگیم خوب نیست اصلا ولی ظاهرش خوبه میخوام ببینن این ظاهرو چون خیلی اذیتم کردنتنها ...

آره ببینن و بسوزن ان شاءالله

بنظر من الآنم تو زندگیشون دیده شدی که مثلا با سوزوندنت میخوان خودشونو تخلیه کنن

اصلا به خودت نگیر هنوز سنی نداری برای نگرانی

ان‌شاءالله همه چی به وقتش

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚