2777
2789

لطفا لطفا لطفا قبل عقد یا عروسی انجام ندین

من خودم با همسرم قبل از ازدواج رابطه داشتم 

ادای مثلا روشنفکری رو درمیاوردم و انجام دادم اونم رابطه کامل...

ولی با این کارم خاستگارمو محدود کردم ب خودم انتخابم فقد چ بخام چ نخام یه نفر شد

درسته دوسش دارم ولی از بی پولی دارم رنج میبرم 

از خسیس بودن دارم دق میکنم

از خانوادش پدر مادرش ن ولی خواهراش و جاریم دارم روانی میشم

خودم کردم ک لعنت بر خودم باد.

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یسری پسرای بدرد نخور از عمد و قصد با دختر میخوابن که دختر نتونه ولشون کنه سیاست کثیف یسری پسرا و مرد ...

ن من همسرم خداییش خوبه ولی این چن ویژگیش داره دیوونم میکنه

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

یعنی اگه رابطه نداشتی جدا میشدی؟اگه اینه بهانه ت بگم سخت در اشتباهی

اره میتونستم درسمو بخونم یا با به ادم پولدار ازدواج کنم

حالا خوبه باهات ازدواج کرده همینو شکر کن که بعضی هاشون ول میکنن میرن

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

یسری پسرای بدرد نخور از عمد و قصد با دختر میخوابن که دختر نتونه ولشون کنه سیاست کثیف یسری پسرا و مرد ...

دقیفاا همینه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

و اینکه درستو بخون تلاش کن موفقیت با تلاش و‌پشتکار به دست میاد نه غصه خوردن با یه ادم پولدارم ازدواج میکردی شاید خسیس بود خیانت میکرد هزار تا ویژگی بد میداشت پس مقایسه نکن 

ببین بستگی به طرفت هم داره و اینکه زمانی رابطه رو انجام بدی که همه جوانب رو سنجیده باشی و بالاپایین کرده باشی

منم باهمسرم سال سوم دوستیمون رابطه داشتم ولی خب از انتخابمم پشیمون نیستم

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A