2777
2789
عنوان

کرم خوب

43 بازدید | 6 پست

دوستان من صورتم مستعد جوشه و چند هفته پیش ابله مرغان گرفتم و تو اون چندروز هم نمیتونستم صورتمو بشورم جوش دراوردم،میخواستم بپرسم چه کرمی پوشاندگیش خوبه؟و به پوست آسیب نزنه و درحد۱۲ساعت موندگار باشه رو پوست

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سیسی کرم فارماسی گرفتم اما خیلی کاور خوبی نداره

عه پس کار منو راه نمیندازه😅😕

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
اگه یه چیز ضعیف تر از کرم پودر میخوای باید بی بی کرم یا سی سی کرم بزنی

تا حالا از هیچکدوم استفاده نکردم،بی بی کرم چیه؟استفاده کردین؟

تا حالا از هیچکدوم استفاده نکردم،بی بی کرم چیه؟استفاده کردین؟

بله.پوشانندگی نسبتا کمتری داره در مقایسه با کرم پودر ولی قابل قبوله .فرق بزرگش اینه مه اسیبی که ممکنه به پوست بزنه خیلی خیلی کمتر از کرم پودره هم ضد افتاب داره هم یکسری ویتامین هم تا حد.دی مرطوب میکنه