2777
2789

اولیشو خودم میگم 

برای من یکیش ورزش کردن بود اما ترکیب با رقص 

چون ورزش کردن همیشه برای من یه حالت خسته کننده بود که کلی انرژی ازم می‌گرفت حتی فکر کردن بهش ...

و بعدش به جای انرژی خوابم می‌گرفت 

سر همین رفتم سراغ زومبا و هر روز یک ساعت زومبا می‌رقصم و کلی انرژی میگیرم تاااااازه برق درخشش چشمامم برگشته 🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سر چیزای کوچیک با شوهرم دعوا میکردم و میریدم تو اعصاب خودم. 

سر بقیه

سر فامیل

چرا ب فلانی زنگ نزدی

فلانی رو چرا دبدی اینطوری گفتی

چرا دیر سلام کردی و...

الان سر شدم و ب دل نمیگیرم دیگه

شکرگزاری هرچند کوچیک و کم

وای اینو فراموش کردم بگم 

من یه صلوات شمار خریدم بعد هر روز هر چیز ریزی که باعث شد اون روز کارم راحت تر پیش بره یدونه دکمه میزنم

مثلا سوار اتوبوس میشم میگم چه خوبه که صندلی خالی هست و میتونم روش بشینم به جای اینکه ۱۰ ایستگاه وایسم یدونه میزنم 

یا میبینم امروز مامانم ناهار مورد علاقه مو پخته یدونه میزنم

یه چیزی میخرم فروشنده عشقی بهم تخفیف میده یدونه میزنم بانک میرم بدونه اینکه منو بشناسه کارمو سریع راه میندازه یدونه میزنم 

و آخر شب تعدادشو نگاه میکنم و سعی میکنم هر روز به چیزای خوب بیشتری توجه کنم

خیلی سر چیزای کوچیک با شوهرم دعوا میکردم و میریدم تو اعصاب خودم. سر بقیهسر فامیلچرا ب فلانی زنگ نزدی ...

این عادت بی خیالی هم خوبه هم بد 

اما چون برات باعث آرامش خاطر میشه پس فعلا خوبه

وای اینو فراموش کردم بگم من یه صلوات شمار خریدم بعد هر روز هر چیز ریزی که باعث شد اون روز کارم راحت ...

شکرگزاری  واقعااا روی زندگی و مثبت شدنه دیدمون  نسبت ب زندگی اثر مستقیم داره