2777
2789

دعواشون شد دو روز پیش قهرن بعد بابام توی دعوا به مامانم گفت از خونه شوتت میکنم بیرون درحالی که میدونه مامانم هیچ پشت و پناهی نداره اینطوری میگه مامانم خیلی اذیت شد سر این حرف 

حالا کاری ندارم ب اینکه‌مامانمم اخلاقش افتضاحه ولی بابام حق نداره اینو بهش بگه قصدمم طرف کشی نیست ب مامانمم گفتم حرفای اشتباهشو

الان خودم و بابام تنهاییم ب حرف من خوب گوش میده میخوام برم بهش بگم تو میدونی مامانی کسیو نداره اینطوری میگی بعدم بهش میگی میندازمت بیرون اگه بره خودت میدونی از پس هیچی برنمیای تهش بتونی کار کنی

اگه بره ۳ تا بچشم پشت سرش میرن

بعدم اونی که داغون میشه تویی وگرنه مامانی هم میتونه کار کنه هم میتونه کارای خونرو انجام بده یادته که چنسال پیشو ۲ تا بچم داشت تازه

روزا کارای خونشو میکرد شبا میرفت شیفت

ولی تو حتی همین دیشب نتونستی لیوان چایی خودتم جمع کنی

بهش بگم ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بهش بگو

وقتی به مادرت تلنگر زدی به پدرتم بزن

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نه هیچ وقت تو دعوای مامان بابات دخالت نکن

تو نباید طرف هیچکدوم رو بگیری اگر حرفی بزنی فکر میکنه طرف مامانتی و دوستش نداری

بابات هرچقدر هم  اشتباه کرده باشه 

نباید قلبش رو بشکنی حتما مامانت هم اشتباهی داشته

پدر ومادرها با هم دعوا میکنن بعدش آشتی میکنن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
به نطر من با این حرفا بدتر عصبیش میکنی و ناراحتزنو شوهر فقط خودشون میتونن مشکلاشونو حل کننباید هوشدو ...

ولی اینا اصلا همو دوست ندارن:)))

بابام گفت من مامانتو نمیخوام میبینمش حالم بهم میخوره

گفتم پس چرا گرفتیش

گفت خر شدم خواستم نامزدیم ب هم بزنم هموت موقع:)))