2777
2789
عنوان

شوهری دارم که...

1052 بازدید | 54 پست

شوهری دارم که صبح تا شب سرکارمیره..اخرشم 8گرو 9 هستش... با من صحبت نمیکنه حرف مشترک نداریم صبح تا شب شب تا صبح هر وقت باشه فقط این صدای تلویزیون و بچه ست که میاد... اون تو اتاق میخوابه من تو پذیرایی.. بیرون نمیریم مهمونی نمیریم خیلی وقته طلاق عاطفی داریم... خونواده ای دارم که خواهرم باهاشونه و من جایی واسه برگشت ندارم... فامیلی داره که فقط تو کار دخالت و سوتی گرفتن هستن... خونه ای دارم 40 متری بدون پنجره پیلوت و بدون ذره ای اکسیژن... شوهری که اجازه بیرون رفتن نمیده خودشم نمیبره حرفی نمیزنه افسرده ست منم افسرده شدم... بینمون فقط فحش رد و بدل میشه و گاهی هم چاشنی کتک...

خدایی دارم که اون بالاست و یه نیم نگاهی به من ننداخته ... فقط ممنونشم که یه بچه داد تا باهاش سرگرم بشم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه طلاق عاطفی دارین دیگه چیکار به کارت داره که میگه بیرون نرو؟؟!!

به اون چه اصن

پاشو برو بیرون

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

حال وروحیه خودت راخوب کن

شوهرتم بهترمیشه...ازنت یه هنری یادبگیر

فضای خونتوخوشگل کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

عزیزم. خدا صبرت بده. با بچه ات سرگرم شو. کاری به کارش نداشته باش. فقط راضیش کن از خونه بری بیرون با ...

نمیذاره... نمیدونم چطور میفهمه...هر وقت برم شبش کتک و دعوا نمیدونم چطور میفهمه

حال وروحیه خودت راخوب کن شوهرتم بهترمیشه...ازنت یه هنری یادبگیر فضای خونتوخوشگل کن

وقتی پولی نیست چطور خوشکل کنم... فقط حسش نیست وقتی کارم فقط گریه ست چطور هنر یاد بگیرم

اخه اينجوري داريد فقط زندگي رو به كام خودتون تلخ ميكنيد اون بچه طفلكتون چ گناهي داره ببين من خودم ارشد روانشناسي ميخونم خيلي از دانشگاهها خدمات رايگان ميدن اگه تهراني شايد تونستم كمكت كنم

الهي وربي من لي غيرك...