2777
2789
عنوان

تهوع شدید و ضعف جسمی در بارداری

140 بازدید | 28 پست

سلام ۹ هفته و ۶ روز دارم

میدونم طبیعیه ولی من دو روزه تهوع خیلی شدید دارم حتی آبم نمیتونم بخورم همون موقع بالا میارمش

بدنم خیلی بی حال شده لبام خشک شده ولی نمیتونم چیزی بخورم

صبحا که معدم خالیه هم زرآب بالا میارم

راهی هست که تهوعم کنترل بشه؟

قدر دان باشید، قدر دان هر آدمی که توی زندگی حتی برای یک ساعتم که شده از تاریکی نجاتتون داده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو پیش دکترتاحتمالا برات امپول ب ۶ مینویسه

۵/۶ تا سرم زدم آخریش پریشب بود

فایده نداره

قدر دان باشید، قدر دان هر آدمی که توی زندگی حتی برای یک ساعتم که شده از تاریکی نجاتتون داده.
عزیزم اگه میتونی سیب بخور.سیب خیلی معده رو آروم میکنه .

حالت تهوعو از بین میبره؟

خیلی کلافه‌م

هم گرسنمه هم بی اشتهام

سلام تنها راهش قرص یا  آمپول اندانسترون به همراه سرم و بکمپلکس هست

البته اگر روی بدن شما هم تاثیر بذاره ولی اکثرا شنیدم که مؤثر بوده

و صد البته با شرط تجویز پزشک چون میگن این آمپول عوارض خوبی نداره

خودمم خیلی کم استفاده میکنم در حدی که چند وقت یک بار بتونم یه غذا و  آبی بخورم

ان شاءالله زودتر خوب بشی😢

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
برو دکتر دارو میده کنترل بشه دعا کن منم پریود نشم باردار باشم😍

انشاالله این ماه بیبی چکت مثبت بشه عزیزدلم🥹❤️

سلام تنها راهش قرص یا سرم و آمپول اندانسترون و بکمپلکس هستالبته اگر روی بدن شما هم تاثیر بذاره ولی ا ...

سرم که زدم توش ب کمپلس بود

دکترم نیستش تا شنبه

میتونم برم پیش این دکترای عمومی؟

ممنونم انشاالله شماهم همینطور

ممنونم فردا صبح میخام بزنم اگه پریود نشم

فردا موعدته؟

منم منتظر بودم پریود شم حتی دردشم داشتم ولی عقب انداختم

انشاالله برا شماهم مثبته فقط استرس نداشته باش

سرم که زدم توش ب کمپلس بوددکترم نیستش تا شنبهمیتونم برم پیش این دکترای عمومی؟ممنونم انشاالله شماهم ه ...

تحمل کن تا دکتر خودت بیاد

دکتر عمومی نرو

منم دارم تحمل میکنم به خاطر سلامت نی نی سعی میکنم کمتر دارو مصرف کنم دیروز خیلی حالم بد بود امروز یه نصفه قرص خوردم دو ساعته که نشستم اثر کنه ولی دریغ

خیلی سخته امیدوارم فقط زودتر بگذره

اوضاع زندگیم و بچه هام بد ریخته بهم😭

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
فردا موعدته؟منم منتظر بودم پریود شم حتی دردشم داشتم ولی عقب انداختمانشاالله برا شماهم مثبته فقط استر ...

امروز موعدم بود عزیزم   درد ندارم سینه درد بود از صبح قطع شد ولی حس های قبل پریود دارم مثل مور مور شدن گرفتی و اینا 

ان شاالله برای شماهم مثبته

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله