2777
2789
عنوان

نیم روزتون نیک میخوام حرفی بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 47 پست
چرا عزیزم ؟

هیچی خستم کردن دیگه یه سری مردم به هیچی اهمیت نمیدن جز خودشون. ولی زبونی فقط بلدن ابراز محبت کنن. محبت نخواستم به فکرخودشوننم نیستتتن.😯😦😦😟😟😖😖😢😔😔😢😢😧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه این طوری میخواستی نیمه خصوصی میزدی.

خیلی گفتم تو خصوصی هم گفتم به دوستام ولی نتیجه نگرفتم. نیمه خصوصی بلد نیستم ببخشید دیگه اصن هیچی هیییچی نمینویسم.😖😖😖😖😢😢😢😭😭😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

خیلی گفتم تو خصوصی هم گفتم به دوستام ولی نتیجه نگرفتم. نیمه خصوصی بلد نیستم ببخشید دیگه اصن هیچی هیی ...

عزیزدلم بگو چی شده دلم گرفت😭😭😭😭

لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍   آی دی : shab_8_tab

چی شد😐😐😐

هیچی خستم کردن دیگه یه سری مردم به هیچی اهمیت نمیدن جز خودشون. ولی زبونی فقط بلدن ابراز محبت کنن. محبت نخواستم به فکرخودشوننم نیستتتن.😯😦😦😟😟😖😖😢😔😔😢😢😧

عزیزدلم بگو چی شده دلم گرفت😭😭😭😭

دورازجونتون‌.خدانکنه دلتون بگیره. خدانکنه دل کسی ازم بگیره. الهی دشمناتون سرکوب شن زودتر.الهی آمین. ببخشید گریه اتون انداختم‌روم سیاه. کتاب مجازی درست کردم به دوستام هرکی لین کشو فرستادم جز استادمو یک دوستم. کسی یا نیومدن یا تل گ رام نداشتن یا بهونه آوردن یا محلم نزاشتن.

دورازجونتون‌.خدانکنه دلتون بگیره. خدانکنه دل کسی ازم بگیره. الهی دشمناتون سرکوب شن زودتر.الهی آمین. ...

عزیزدلم😢😢

درکت میکنم حق داری ناراحت باشی

اما اشکالی نداره خدا خودش چندتا دوست واقعی بهت بده ان شاءا....

نم یه روز دورم بدجور خالی شد اما نا امید نشدم

خدا خودش دوستایی بهم دادن که یه دقیقه ازم خبر ندارن نگران میشن

به خدا توکل کن عزیزم مطمئن باش خدا بهترینا رو بهت میده💛💙💗💛💙💗💙💛💗💚

عزیزم چی شده؟ غصم گرفت😭😭😭😭

دورازجونتون خدانکنه ناراحت بشید.  ببخشید باعث ناراحتیتون شدم شرمنده روم سیاه. کتاب مجازی درست کردم تو ت ل گر ا م جز یکی ازدوستامو و استادم هیچکی استقبال نکرد.

دورازجونتون خدانکنه ناراحت بشید.  ببخشید باعث ناراحتیتون شدم شرمنده روم سیاه. کتاب مجازی درست ک ...

عزیزم این چه حرفیه میزنی دشمنت روسیاه باشه