2777
2789

بچه ها شوهرم رفته حموم یه نفر بهش زنگ زد نوشته بود عزیزممم اینجوری سیوش کرده بود جواب دادم ببینم کیه گفتم الو قطع کرد رمز شوهرم رو هم نمیدونم چیکار کنم دستام داره میلرزه خدایا خودت بهم کمک کن😭😭😭

سیو کرده عزیزم؟؟؟

اومد بیرون بگو ب عزیزت زنگ بزن ببینم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تو تمام نرم افزار های اجتماعیش با اکانتش بیا بالا پیامش رو هم هم تو پیامک هم تو خود نرم افزار پاک کن البته با این کار تموم مخاطبینت کپی میشن واسش و ممکنه بفهمه چی به چیه و رو اکانتشی

شماره طرف رو هم بردار سیو کن تو گوشیت ببین کیه چیه 

اسی نگران نباش خیالت راحت اگه چیزی تو چنتش بود عزیزم سیو نمیکرد همسر من علی سیو کرده بود همکارش فکر کن ۶ماه تو گوشیش بود من نفهمیده بودم🤣🤣

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

شاید مادر یا خواهرشه 

فکر کن بعد انجام بده قدر ثانیه ثانیه لحظه های زندگیتو بدون زندگی برگشت نداره ولی ترمزداره مواظب حرفات باش تا دل نازکی رو داغون نکنی تا میتونی انرژی مثبت بده تا انرژی مثبت دریافت کنی خودتو فدای حرفای بیهوده رودربایستی های نابود کننده نکنی بدون تو خود تو میتونی خودتو شاد یا ناراحت کنی پس بیا بهترین انتخاب و داشته باش برات آرزوی موفقیت میکنم 

منم لایک کنید اسی فهمیدی اینجا بگو 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

شاید مادر یا خواهرشه

چون من خودم مادرمو عزیزمم سیو کردم 

فکر کن بعد انجام بده قدر ثانیه ثانیه لحظه های زندگیتو بدون زندگی برگشت نداره ولی ترمزداره مواظب حرفات باش تا دل نازکی رو داغون نکنی تا میتونی انرژی مثبت بده تا انرژی مثبت دریافت کنی خودتو فدای حرفای بیهوده رودربایستی های نابود کننده نکنی بدون تو خود تو میتونی خودتو شاد یا ناراحت کنی پس بیا بهترین انتخاب و داشته باش برات آرزوی موفقیت میکنم