2777
2789
عنوان

کلاهبرداری کار اینترنتی

183 بازدید | 17 پست

بچه ها

یه کار در منزل پیدا کردم میگه براتون نوشته میفرستم توی ورد تایپ کنید بدید هر صفحه ۷۵ تومن .

مدلای مختلف داره ، فقط مشکلش اینه میگه اولش ۱۴۰ تومن باید واریز کنید تا ثبت نام بشید . به نظرتون مشکل داره ؟ به پول نیاز دارم ، کنکوری هم هستم میخوام یه کار پاره وقت باشه حداقل ماهی ۵ تومن بتونم در بیارم . نظرتون چیه ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مواظب باش گول نخوری، الکی نیستا واقعا بعضیاشون می‌فرستن اما بعدش دیگه نمیشه ازشون پول دربیاری دور و برم بودن کسایی که پول دادن ثبت نام کردن بعد براشون تو یه گروه تلگرامی با تعداد عضو خیلی زیاد کار رو میفرستاد مدت زمانش هم اکثراً کم بود و اصلا هم نباید هیچ گونه غلط تایپی داشته باشه مثلاً حتی نیم فاصله و تمام علائم نگارشی باید رعایت می شد تازه پولی هم هستن یعنی بجز هزینه اولیه ثبت نام باید برای دانلود اون فایل هایی که میزارن هم پول پرداخت کنی تا بتونی دانلود کنی تو مدت کم هم انجام بدی بعد تعداد نفرات هم زیاده به دو سه نفر هم بیشتر پول نمیدن حالا خدا می‌دونه اون چند نفر هم فیکن یا واقعی یا از خودشونن یا چی...

کارای رایگان هم دارن اما اصلا خوب نیست هزارتا عیب و ایراد ازت میگیرن که پول ندن یا کلی شرایط میزارن که نتونی پول بگیری 

فقط برا کسب درآمد خودشون خوبه از من می‌شنوی اصلا سمتش نرو، تو اینستا هم خیلی راجبشون اطلاع رسانی کردن که همه بدونن اینا چطورین ، چطور شما هنوز نمی دونی؟؟؟؟

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
سلام مواظب باش گول نخوری، الکی نیستا واقعا بعضیاشون می‌فرستن اما بعدش دیگه نمیشه ازشون پول دربیاری د ...

اینستا ندارم ، درس دارم وقت ندارم دیگه فشار اقتصادی انقدر زیاد شده ، گفتم شاید بتونم ۴ ۵ تومن حداقل در بیارم 

مرسی از راهنماییت عزیزم❤️

اینستا ندارم ، درس دارم وقت ندارم دیگه فشار اقتصادی انقدر زیاد شده ، گفتم شاید بتونم ۴ ۵ تومن حداقل ...

خواهش می کنم 

نه اصلا نمیشه 

فقط خودشون دارن ازش پول در میارن 

تازه اگه فقط ۱۴۰ تومن اولی بود خوب بود اما برای هر فایلی هم جدا باید پول بدی تا دانلود کنی و بتونی ببینی اصلا کار چی هست بعدشم بهت پولی نمیدن

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)