2777
2789
عنوان

بیاین‌ یه لحظه ببخشید

173 بازدید | 13 پست

درود بر همتون. 

دوس جون ها بانو مهربوناا من‌این همه‌نظرمیدم به تاپیکتون گوشیمو داغ میکنم گرسنگی میکشم تا نظرمو بنویسم برا تاپیکاتون. اون وقت یکیتون نیومدید آدرس امضامو کپی کنید تو گوگل ببنید چیه اصن.😢😢😢😢😢

اگه امروز یکیتون اومد که آشتی ام. ولی بازهم کم محلی کنید از نی نی سایت میرم جایی که بهم احترام بزارن اهمیت بدن نه ظاهری‌. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد چی هستش؟

دوس جون درباره ایران جون کندم دورازجونتون مطلب نوشتم از تو سایتها درآوردم که نخواید برید این سایت اون سایت وقتتونو بگیره. 😢😢😢😢😔اشتباه ککردددم؟؟

چه جوری ببینم

نی نی یار گف حذفش کنم.‌ببخشید حذفش کردن. 😢😢😢😔😔😔😔😔😔😔اگه خواستید درخواست دوستی بدید تا آیدی تلگراممو بفرستم براتون. بااجازه نی نی یارمون. ممنون که محبت دارید.

نی نی یار گفت حذفش کنم حذفش کردن. هرکس خواست درخواست دوستی بده تا آیدی تلگراممو بفرستم براتون تا پیام بدید لینکو بفرستم. ازهمتون ممنون. شب و روزتون نیک و روزگاربه کامتان شیرین باد.الهی آمیین.😢😔