2777
2789

عاجزانه ازتون خواهش میکنم کمکم کنین

بهترین دکتر تو ی شیراز برای کولیک روده التهابی کدومشه؟!

خونریزی مدفوع و اسهال وحشتناک 

دائم بیرون روی داره 

اشتهاش کم شده 

و حالت تهوع هم میگیره 

توروخدا کمکم کنین 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

سلام

بهترین درمان در حال حاضر انمای اساکول هست

البته اگر از قبل مزالازین مصرف کرده و جواب نمی‌ده احتمال زیاد سینورا باید تزریق کنه.

در کنار همه این موارد با تجویز پزشک فوق تخصص گوارش 

به شما توصیه می‌کنم از پروتکل کویمبرا استفاده کنید،قطعا بهترین درمان مکمل برای کولیت روده‌س،کانال تلگرام اون در ایران موجوده،اگر دوست داشتید بهتون نام کانال رو میدم،بین 4 تا 6 ماه طول می‌کشه که نتایج اولیه رو ببینید،من خودم کولیت روده دارم،با این پروتکل تقریباً همه داروها رو نزدیک 1 سال و نیم هست گذاشتم کنار و فقط مزالازین به مقدار کم مصرف می کنم و خیلی از غذاها رو که نمی‌تونستم مصرف کنم دوباره مصرف می‌کنم و خیلی از مشکلات دیگه هم حل شد ولی متاسفانه درباره اون اطلاع رسانی نشده،تمام اطلاعات و راهنمایی در کانال رایگانه ان شاءالله که برای بیمارتون مفید باشه.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
سلامبهترین درمان در حال حاضر انمای اساکول هستالبته اگر از قبل مزالازین مصرف کرده و جواب نمی‌ده احتما ...

سلام

ممنون میشم اگه آیدی کانال رو برام بفرستید

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.