2777
2789
عنوان

درمورد درخواستی رو نه گقتن

69 بازدید | 15 پست

من مامانم الان چند وقته میره خیاطی بعد ۷ تومن ۸ تومن پول لباساش میشه هردفعه کم اورد۷ ۱ تومن ۲ تومن بهش پول دادم یا حتی براش بلوز اینا گرفتم هردفعه خاسته

اینم بگم مامانم اندازه ۱۰ سال لباس داره همش  میره خیاطی پول زیادم میده

الان بازم بهم میگ کم آوردم بهم بده من خودم شوهرم کرایه خونه مغازه قسط داره خودش چک داره ی بچه کوچیکم داره اونم خرج داره

ب بابام گفتم گفت بهش نده شوهرمم میگ نده

خودم بخدا خرج دارم مامانم اصلا مراعات نمیکنه چی کنم؟؟ چ بهش بگم اخه یبار دوبار 

بعد ایده اینه ک من بهت کمک کردم تو بچه داری یا گاهی یکی دو لباس میدم تو باید بهم بدی.خدا شاهده همش هر ماه دارم بهش میدم

بعد از یطرفم مامانم اندازه ۱۰ سال لباس داره چی کنم از این سواستفاده کردنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نده خب مگه تو ضامن لباسای مامانتی نداره کمتر بدوزه به جایی لینکه اون پشتتون بمونه تو بهش پول میدی

اها بخدا قسم من صدبار بهش دادم

یبار تا حالا نگفتم بهم بده

ی بلوز شلوار می‌بینه میاو میگه این خوبه غیر مستقیم یجوری میگ براش  بخرم اونو میخرم ۴۰۰ تومن ی رژ خاست ۳۰۰ همین هفته نزدیک ۷۰۰ بخدا دستم رفت بخاطرش

هر ماهم خیاطی میگ کم آوردم ۲ تومن 

چرا جاتون برعکسه؟شوهرتم میدونه؟ خوبه مراعات میکنه . نده عزیزم

بیاره شوهرم هر بار داده

الان میگ من ندارم والا خودم صدتا گیرم

ی عالمه لباسه بخدا اگ من هرروز یدونه لباس بپوشم همش بهونه اینه شمام می‌پوشید بخدا اگه من هرروز بگیرم بپوشم

اها بخدا قسم من صدبار بهش دادمیبار تا حالا نگفتم بهم بدهی بلوز شلوار می‌بینه میاو میگه این خوبه غیر ...

نخر عزیزم توهم آینده میخای زندگی میخای

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

واااا بگو خوش برا خودت من پول کرایه ندارم

اصلا انگار درکی نداره نمیبینه بفکر مستاجر بودن  خیلطش هست ولی بفکر من ک دخترم مستاجرم بیچاره شوهرم صدتا کار بدهی داره نیست