2777
2789
عنوان

خانمایی که ارشد گذروندید یا دکترا هستید لطفن میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 33 پست

از هوش مصنوعی بپرس

منتهی هی ازش سوال کن تا موضوعتو ریز کنه

هر ایرادی هم استاد گرفت شما به هوش مصنوعی بگو

حتی می تونی در مورد موضوعات کار شده ازش بپرسی

قسمت پیشنهادهای پابان نامه ها و تحقیقات دیگرون هم یه سری پیشنهاد داره که میشه روش کار کرد و موضوع خوب درآورد

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسابداریم در زمینه حسابرسی یا مدیریت میخوام

استادت کیه؟ 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

برو کتابخونه دانشگاه یه لیست دارن از موضوع پایان نامه ها واستادای راهنماشون بعد ببین این استاده چه پایان نامه هایی رو استاد راهنماشون بوده بعد دیگه دستت میاد و پیرامون همونا موضوع پیشنهاد بده

هردو ترم شهریه کامل دادی؟

نه کامل نبود اگه اشتباه نکنم نصف شهریه ثابت بود

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

از هوش مصنوعی بپرسمنتهی هی ازش سوال کن تا موضوعتو ریز کنههر ایرادی هم استاد گرفت شما به هوش مصنوعی ب ...

منم از همون قسمت استفاده میکنم همش میگه مقاله بیس خوب نیس چجوری میخوای این متغیرشو اندازه گیری کنی مثلن گفتم درمورد هوش تجاری گف نه نامفهومه

وقتی استادم منو ول‌کرد دیگه کی قبول میکنه افتادم گیر یه ادم عوضی

الان فکری براش نکنی، سر نوشتن پایان نامه ده برابر ادیت میشی....

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
دکتر حاجی عباسیه معروف😞از تهران میاد دانشگاه ما

مرتضی حاجی عباسی؟

اسمشو سرچ کردم یه سری مقاله اورد که یا راهنما بوده یا بهرحال ام هست داخلش. بیشتر روی مقادیر کیفی کار میکنه انگار

مرتضی حاجی عباسی؟اسمشو سرچ کردم یه سری مقاله اورد که یا راهنما بوده یا بهرحال ام هست داخلش. بیشتر رو ...

اره مرتضی منم دنبال کیفی هستم همش رگرسیونی پیدا میکنم خیلی کار کردن باهاش سخته سخت گیرره ولی بیشتر قفلش روی منه نمیدونم چرا