2777
2789

من پدربزرگم سرطان داشت هی گفتن نرو نرو من گهگاهی با ترس و لرز قایمکی میرفتم ولی مفهمیدن نفرینم میکردن ناراحت از دستم میشدن طفلی فوت شد زنگ زدن گفتن مرد ولی نیا منم یسر رفتم و برگشتم سوم هفتم هم گفتن نیا دیروز زنگ زدم گفتم مراسم چهلش کیه بابام گفت فردا بعد گفت حرف گوش کن تو نیا 

عید میشع میگن تو نیا خونه عمت نرو خونه خالت نرو زنگ بزنن اگه بیرون باشم میگن برگرد خونه حتی خونه ماهم میگن نیا از شهریور باهام قهرن فقط بابام گاهی چی بشه میاد خونم یکمی میشینع میره وصیتم کردن سر خاکشون نرم دیروز براش پیام دادم گفتم من معلولیتی چیزی دارم که از نشون دادن من به دیگران خجالت میکشید منو از کنار جوب پیدا کردید چیه 

بخدا هرکیم میبینه منو میگه واقعا تو دختر فلانیی چقد تو خوشگل و نازی انقد احترام نگهمیدارم انقد محترم رفتار میکنم باهمه نمیدونم چشونه هیچ کجا میگن نرو خستم کردن از دیشب سه بار بابام بهم زنگ زد بعد اون پیام دگ جوابشو ندادم یبارشو گفتم شوهرم جواب بده بگه رفتم سرویس بچه رو بشورم دگ زنگ نزد دلم باهاش صاف نمیشه همیشع میگه نیا

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی ازدواج کردی، رفت و آمد و خیرو شر کردنت با آدما، فقط به خودت و همسرت مربوطه. کاملا بی توجه به حرفاشون با هرکی دوست داری رفت و آمد کن.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

این دیگه عجیب و جدید بود😐

بخدا برا خودمم عجیبه ۹ ماه بارداریمو قایم کردن و نذاشتن پامو تو محل بذارم فکر میکنم تاپیکاش هست 

آخرش بچم دنیا اومد همه از شدت ناراحتی کادوهای کم دادن به بچم

شوهرعمم گفت عمت گفته برادرزادم بچه اورده گفتم خریده دزدیده یا پیدا کرده تا حالا کجا بوده مگ خلاف شرع کرده بود که اینورا پیداش نمیشد خسته شدم از زخم زبون اطرافیان

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بخدا برا خودمم عجیبه ۹ ماه بارداریمو قایم کردن و نذاشتن پامو تو محل بذارم فکر میکنم تاپیکاش هست آخرش ...

به طرز لج دراری چقدر حرف گوش کنی...حالا اونا بگن پات و تو محل نذار، خونه ی فامیل نرو، توام باید گوش کنی؟؟؟

وقتی ازدواج کردی، رفت و آمد و خیرو شر کردنت با آدما، فقط به خودت و همسرت مربوطه. کاملا بی توجه به حر ...

نفرینشون انرژی منفیشون زندگیمو پودر کرده تا مدت ها تو سرم میزنن

به طرز لج دراری چقدر حرف گوش کنی...حالا اونا بگن پات و تو محل نذار، خونه ی فامیل نرو، توام باید گوش ...

نفرینم میکنن زندگیم روز به روز داغوت تر از دیروز میشه هی 

نفرینشون انرژی منفیشون زندگیمو پودر کرده تا مدت ها تو سرم میزنن

انرژی منفی شون تو ذهن توعه، بخاطر همین رو زندگیت تاثیر میذاره. اگه باور داشته باشی کار بدی نمیکنی و دلیلی نداره ازت ناراحت باشن و آسوده و اونجور که دلت میخواد زندگی کنی، این انرژی منفی ام از زندگیت دور میشه. خدا هم اون بالا ننشسته که هر پدر مادر بی منطقی بچشون و نفرین کردن، بزنه تو کمر اولادشون...

نفرینم میکنن زندگیم روز به روز داغوت تر از دیروز میشه هی

نفرین ناحق دامنت و نمیگیره. پدر مادر که امامزاده نیستن. این طرز فکر غلط و بریز دور