2777
2789
عنوان

خیانت یا شما بگین

89 بازدید | 6 پست

میکنم ۶ ماه نامزد کردم 

۴ ماه پیش دوست دختر سابق نامزدم سرو کله ش پیدا میشه میره جلو خونه عمو نامزدم گریه و زاری مادرشم انجا بوده اینطوری که به من گفتن مادرش داره رد میکنه دختررو که بره پسره میرسه فحشو فحش کاری دختررو رد میکنه میره چون دختره بهش خیانت کرده بود بهم گفته بود نامزدم ک امده دختره

دیروز گوشیه مادرشو که گرفتم داشتم عکس میفرستادم چشم خورد به عکسه دختره دم خونه عموش دختررو مادرش  بغل کرده عکس گرفته باهاش من نامزدمو اطمینان ۱۰۰ دارم که امده فحش داده رفته دختره ولی مادرش چطور اینکارو کرده بالاتر از عکسه دختره عکس من تو گالریش داشت من نمیدونم چجوری ادب کنم اینو پسره بی تقصیر مادره شما راهکار بدین من زندگیمو دوس دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.