2777
2789
عنوان

چون با شوهرم دعوام شد با یکی دیگه خوابیدم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 23 پست
چقدر موافقم من همیشه میگم هیچی نمیشه درباره آدما گفت چون زمونه یجوری می‌چرخه تو رو تو همون موقعیت قر ...

میدونم عزیزم. ولی امیدوارم من هیچوقت مث اون نشم واقعا جای تاسفه چون ازدواج یه تعهده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم عزیزم. ولی امیدوارم من هیچوقت مث اون نشم واقعا جای تاسفه چون ازدواج یه تعهده

خداوند هممون رو به راه راست هدایت بکنه 

تو همون راه هم نگه داره 

خیلی به دوستتون ایراد نگیرید در کل کاری به کارش نداشته باشید ‌...

خداوند هممون رو به راه راست هدایت بکنه تو همون راه هم نگه داره خیلی به دوستتون ایراد نگیرید در کل کا ...

من واقعا از گقتنش خجالت کشیدم رفیقم کم سن و ساله و دیگه چی بگم والا 

چقدر موافقم من همیشه میگم هیچی نمیشه درباره آدما گفت چون زمونه یجوری می‌چرخه تو رو تو همون موقعیت قر ...

قربون زبونت. واقعا همینجور هست. خودم سرم اومد رو قضاوت دیگران که کردم

اون طرف و زیر نظر داشته دنبال بهونه از شوهره میگشتهیواش یواش رابطه ت رو کم کن دوست بد آدمو نابود میک ...

میومد از رابطه ی بدی ک داش میگفت و افتخار میکرد ک خیلی خوب بوده و اینا من باید همون زمان باهاش بهم میزدم

میومد از رابطه ی بدی ک داش میگفت و افتخار میکرد ک خیلی خوب بوده و اینا من باید همون زمان باهاش بهم م ...

دیگه.

حالا تا ببینیم شوهره چه رفتارهایی داشته که خانم به این نقطه رسیده.

قضاوت یک طرفه خوب نیست.من میگم هر زنی که از راه به در میشه یه مرد ناتوان از هر نظر چه اخلاقی چه مالی و ... پشتشه