2777
2789

دیشب والد خانواده که حیفم میاد بگم پدر

رفته دوتا پنیر گرفته از وقتی اورد تو خونه هعی زر زر کرد هعی زر زر کرد بعد من بدبخت خداشاهده با ۲۱سال سن ۸۰میلیون قسط دارم ماهی ۸تومن دارم قسط میدم شهریه ثابت دانشگاهم ۸تومنه خودم دارم مثل سگ کار میکنم بعد از حسادت و عقده حقارتش هعی میگه چرا ۸۰تومن پول لپ تاپ دادین هر موقع بحث میشه حرف لپ تاپ منو میاره وسط

برداشتم گفتم من دارم کار میکنم تو فشار میخوری؟به تو چه ربطی داره هر موقع بحث میشه حرف کم میاری پای لپ تاپ منو میاری وسط مگه تو پولشو دادی؟

برداشت گفت چرا میری دانشگاه؟من باید اجازه بدم نمیدم

منم گفتم تو کی باشی اجازه ندی وقتی خودم دارم کار میکنم پول شهریمو در میارم تو واسه تحصیل من حق نظر دادن نداری

ورداشت گفت اره برو رو خیابون کار کن پول در بیار

رسما گفت بهم فاحشه

برای چی به منی که تو عمرم پامو کج نزاشتم همچین حرفی باید زده بشه

منم تا جونی داشتم فهشش دادم الانم نیاین بگین حقته من کاری به کار اون ندارم بار دومیه داره انگ جندگی بهم میچسبونه

بار اول یه قرونم از کارتش برنداشته بودم هرچی رسید بارم کرد

شما به این میگین پدر؟ حتی نفقه منم نمیده زبونش اینقدر درازه هر چی در اوردم خونه شو پر کردم مبل خریدم ماشین لباسشویی خریدم تلویزیون خریدم دریغ از اینکه بگه دستت درد نکنه بعد حقمه بهم بگه جنده؟

زیر بار بدهیم همه اینارو قسطی گرفتم

وقتی برای بار دوم همچین حرفی زده بهم منم قصد دارم شنبه برم ازش شکایت کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استارتر

بچه ها لطفا اولین تاپیکمو برام گزارش بزنید پاک شه ممنونم

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

عزیزم چرا تو خوابگاه زندگی نمیکنی تو این سن کم اینا دیوونه ات میکنن با این وضع

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

دیشب برادرم داشت میگفت خاک دو دستی تو سرت کنم به دخترت میگی جنده؟

خدا شاهده من همچین ادمی نیستم به همون خدای احد و واحد قسم

قلبم خیلی شکسته بچه ها 

دیشب اینقدر دعا کردم بمیرم که حد نداره دست به دامن همه مرده ها شدم که خدا رو راضی کنن منو ببره راحت شم

دیشب برادرم داشت میگفت خاک دو دستی تو سرت کنم به دخترت میگی جنده؟خدا شاهده من همچین ادمی نیستم به هم ...

دور از جونت عزیزم خدا لعنتش کنه تروخدا با این مرد همکلام نشو اصلا برو واینسا پیش اینا

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
چندسالته؟ مادرت باهاتونه؟

۲۱ سالمه

بله مادرم زندس ولی عین مرده متحرک بیچاره خیلی زجر کشیده کم به اون هم انگ جتدگی نچسبوند 

مادرم کار میکنه ولی کارتش دست خودش نیست

نفقه مادرمو نمیده

مادرم تو این زمستون یه لباس گرم هم نداشت بپوشه هرچقدر بهش گفتم بیا بخریم میگفت نه دانشگاهت مهم تره قسط داری هیچی نداری من از تو انتظار ندارم

اینقدر گریه کردم دیشب اینقدر نفرینش کردم که حد نداره

حس میکردم قلبم گرفتن تو مشتشون فشارش دادن له شده

خدا شاهده موهام دارن میریزن سفید شدن

حقمه اینارو بشنوم؟