2777
2789
عنوان

ته دلم اونقدری ناراحتم که دوست دارم بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۱ سالمهبله مادرم زندس ولی عین مرده متحرک بیچاره خیلی زجر کشیده کم به اون هم انگ جتدگی نچسبوند مادرم ...

شرایط سختیه عزیزم تاحدزیادی درکت میکنم منم تجربش کردم.. سعی کن زیاد باهاش همکلام نشی وقتی اختیار دهنش رو نداره چیزایی میگه ک تامغزاستخون ادم میسوزه مخصوصا ی دختر... خواهربرادر داری؟

اشتباه کردی برای خونش خرید کردی اصلا اینارو میخریدی بعدا برای جهاز خودت نه خونه این

وقتی هم خون من اینجور باهام تا کرده از غریبه چه انتظاریه عزیزم 

پشت دستمو داغ کردم هیچوقت ازدواج نکنم

دیشب داشتم به این فکر میکردم خودکشی کنم راحت شم

برای من این دنیا وفا نداشت له شدم

عزیزم ،خدا خیرت بده به درد خونه تون میخوری .شکایتو ولش کن اصلا سرب سرش نزار باهاش اهم کلام نشو

شکایت نکنم بدتر از این باهام رفتار میشه

عزت نفس من خرد شده سر هیچ

من ازش نمیگذرم

وقتی هم خون من اینجور باهام تا کرده از غریبه چه انتظاریه عزیزم پشت دستمو داغ کردم هیچوقت ازدواج نکنم ...

اینکه قدر زحمتا و فداکاریایی ک کردی رو باهمچین رفتاری جواب داده همون برو شکایت کن فقط امیدوارم دست بلند نکنه روی خودت ومادرت!

خوب همین دیگخ دفعه های پیش خرج خونه کردی ، الان خرج خودت کردی زورش میادمنظورش اینه کخه اون پول رو با ...

بله انتظار داره هرچی در میارم بزارم کف دستش

بعد خودش صبح تا شب اینجا دراز میکشه کپه مرگشو میزاره مادر من داره جورشو میکشه کار میکنه

بی غیرتی تا چه حد؟

دیشب برادرم داشت میگفت خاک دو دستی تو سرت کنم به دخترت میگی جنده؟خدا شاهده من همچین ادمی نیستم به هم ...

پدرت غریتت  نداره که به دخترش میگه  فاحشه

خیلی سخته بخای درک کنی بابات اینو بهت بگه

نه کار بر جدیدم نه قدیم