2777
2789

انتخاب واحد پیام نور ما نمیتونیم وارد سایت گلستان شیم میشیما ولی با وجودیکه خوددانشگاه شماره دانشجویی رو داده میزنه دانشجوی مورد نظر یافت نشد همه جاهم تعطیله چه کنیم حالا؟؟؟؟

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
اسفند ماه حذف و اضافه میان. میتونی دوباره واحد بذاری و حذف کنی

خب با این اوضاع چطو میشه کلاسا رو شرکت کرد؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نشده ورود کنی

بزن ورود سریع به سیستم گلستان 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
پیام نور کلاساش اختیاریه. شرکت نکنی هیچی نمیشه

من سردرنمیارم که برا دخترمه مهرماه ثبت نام کرد ترم اول رو مرخصی گرفت الان که باید انتخاب واحد کنه برا این ترم اینجور شده 

اگه موفق نشه چی میشه؟

من سردرنمیارم که برا دخترمه مهرماه ثبت نام کرد ترم اول رو مرخصی گرفت الان که باید انتخاب واحد کنه بر ...

باید حضوری بره اونجا مدارک برده ثبت نامش کامل شده

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
بزن ورود سریع به سیستم گلستان

میزنم ولی از شانس رمز ورود رو نداریم بازیابیشو که میزنیم هم میزنه دانشجوی موردنظریافت نشد والله موندم تو این روز تعطیل چه کنم

من سردرنمیارم که برا دخترمه مهرماه ثبت نام کرد ترم اول رو مرخصی گرفت الان که باید انتخاب واحد کنه بر ...

اگه خیلی استرس دارین زنگ‌ بزنید دانشگاه

ولی پیام نور کلا سختگیر نیستن. کلاس های آنچنانی ندارن. من تا حالا حتی سر کلاسم نرفتم ترم آخرم😐

من    و   تو   

باید حضوری بره اونجا مدارک برده ثبت نامش کامل شده

خب تعطیله فقط تا امروز مهلت انتخاب رشته بوده وامروزم تعطیله که نمیشه حضوری رفت

اگه خیلی استرس دارین زنگ‌ بزنید دانشگاهولی پیام نور کلا سختگیر نیستن. کلاس های آنچنانی ندارن. من تا ...

خوشبحالت به خدا زنگ زدم یه استادی میگه من اصلا سردرنمیارم😂