مامانم فشار خون داره و خیلی حساس و استرسیه هرکاری میکنیم بازهم حرص و جوش میخوره سره هر مسئله کوچیک و پیش پا افتاده ای و خیلی استرسیه زود فشارش میره بالا دیشب عصبی شد و سردرد گرفت امروز صبح فشارش رفت ۱۵ اومدن خونه چک کردن فشارش اومده بود ۱۲ رفتن دو ساعت بعد دوباره استرسی شد فشارش رفت بالا یه دست و یه پاش بی جون شد سر درد شدید گرفت و پشت کتفش گز گز میکرد اومدن بردیمش بیمارستان سی تی اسکن گرفت گفتن یه لکه خون روی سرش اومده دو ساعت پیش مرخصش کردن الانم سردرد داره قرار شد بریم دکتر مغز اعصاب
از وقتی فهمیدم لکه خون اومده روی سرش خیلی ترسیدم تورو خدا اگه تجربه داشتین یا کسی اطرافتون اینطوری شده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سریع ببرید بیمارستان ، بستگی به اون لخته ایجاد شده دار که چه اندازه باشه ، حتما اون لخته باید باز بشه ، زمان طلایی داره ،یا امپول تزریق میکنن یا قرص اسپیرین میدن تاخون رقیق بشه
ببرش حجامت هم لخته خون هم فشار خون برای عصبی شدن مادرت گل گاو زبون و اسطوخودس دم کن فیلمای کمدی بز ...
اصلا اهل فیلم دیدن نیست نه ببین عصبی نیست اینجوریه که استرسیه سره هر مسئله ای مهمون میاد استرس داره خونه کثیف باشه استرس داره مثلا دیر بری سر کار استرس داره اینجوریه حرص میخوره بیشتر