2777
2789

جدیدا مردم یه جوری شدن باید خیلی شاخ باشی که باهات حرف بزنن یا باید هزار تا رفیق داشته باشی یا موادی باشی یا 

الکل های مختلف رو امتحان کرده باشی چراهیشکی معمولی نمونده من یکی اون‌قدر ساده که حتی دوس پسر هم نداشتم یعنی هیچ جایگاهی هم تو جامعه ندارم یا اصلا به چشم نمیام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم مردم رو ول کن

چشم خدا رو داشته باش و واسه خاطر هیچ کس گناه نکن

خدا جبران میکنه برات

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

ساده بودن و شاخ بودن بد معنی شده برا مردم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

با ادمای اشتباهی برخورد داشتی با کسایی مثل خودت بگرد 

همه اینجوری فکر نمیکنن 

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

می تو 

من تو‌جمع مومنین کافرم تو جمع کفار مومن

نه اهل نماز و دین و خدا م نه اهل سیگار و درینک و پارتی 

صاف ساده خود خودمم گاهی حس میکنم تو کل کائنات تنهام ولی خب راضی ام ارومم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴