2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترس نداره که 

فقط سریع بلند نشو‌ ابمیوه هم دستت باشه سریع بخور یکم‌ رو تخت دراز بکش من همیشه فشارم می افته سرم گیج میره موقع ازمایش ابمیوه میخورم دراز میکشم اوکی میشم

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

دست خودم نیست به خدا. هم از دردش میترسم هم از بیماری هایی که رو میشه

توکل کن به خدا

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

برا چی می‌ترسی من تازه چکاب کامل دادم چرا باید بترسی آخه

حقیقتش من یه علائم های بدی دارم که نمیتونم با کسی در میون بزارم.چه ببماری هایی با چکاپ معلوم میشه؟

دست خودم نیست به خدا. هم از دردش میترسم هم از بیماری هایی که رو میشه

بابا چکاب کامل اصلا درد نداره حالا میری ازت خون میگیره خودت خندت میگیره از اینکه میترسیدی جواب آزمایشاتم ایشالله که همش عالی و خوبه من فقط فقط آهن داشتم که باید سرم وصل کنم و آمپول بزنم

بابا چکاب کامل اصلا درد نداره حالا میری ازت خون میگیره خودت خندت میگیره از اینکه میترسیدی جواب آزمای ...

خوش به حالتون .منه بدبخت که همش فکر میکنم یه مرض بدی دارم که با چکاپ معلوم نمیشه دور از جونم

حقیقتش من یه علائم های بدی دارم که نمیتونم با کسی در میون بزارم.چه ببماری هایی با چکاپ معلوم میشه؟

من علائمم خیلی خطرناک بود دکتر تا علائمم رو شنید سریع برام آزمایش نوشت و گفت اورژانسی باید چکاب بدی ولی خداروشکر چیزیم نبود خوش بین باش من حتی اون موقع هم ذره ای از آزمایش نگران نشدم و نترسیدم