2777
2789
عنوان

حسی به بچه هام ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 36 پست
دختر منم وابسته است وابستگی بچه ها هم برای خودشون هم مادر واقعا آزاردهنده است نمیدونم چرا بعضیا دوست ...

آخه پسرم میگه نمی‌خوام چیزی یاد بگیرم نه می‌خوام بخونم نه بنویسیم باید خودمو واسه سال دگه آماده کنم 

تو هم برو حتما به من اسنترا داده خیلی داروی خوبیه بهت قول میدم خیلی بهتر میشی

عزیزم  آستنرا واسه اعصابه؟

من هم فردا برم واسه تزریق آهن که حسابی حالم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه پسرم میگه نمی‌خوام چیزی یاد بگیرم نه می‌خوام بخونم نه بنویسیم باید خودمو واسه سال دگه آماده کنم

از الان شروع کن ببرش کلاس های بازی که بچه ها باهم بازی میکنن و مامانا هم کنارشون هستن کم کم کلاس نقاشی و شعر و این چیزا من یکسال دخترمو کلاس بردم تا بالاخره اونجا حرف زد اسمشو گفت همه شعر میخوندن اسم میگفتن این می‌گفت دوست ندارم حرف بزنم فقط منو میچسبید دیگه انقدر صبوری کردم بردم دیگه اخرا قصه و شعرم میگفت سر کلاس ولی هنوز وابستگیه هست میگن که بره پیش درست میشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

آخه همسرم اصلاااا کمک حالم نیست میگه باز بچه می‌خوام و من چند ماه پیش فکر خودکشی به سرم زده بود ولی ...

دقیقا شبیه منی رفتم مغزواعصاب دارودادخیلی بهترم ارتباطمم باآطرافیان بیشتر کردم میرم جلودرمیشینم تابازی کنن پارک گاهی به آشناخانواده سرمیزنم خداروشکرخیلی خوبه وقتی خرابکاری یااذیت میکنن دنبال راه حل بهتریم بزرگ میشن عاقل میشن 

دقیقا شبیه منی رفتم مغزواعصاب دارودادخیلی بهترم ارتباطمم باآطرافیان بیشتر کردم میرم جلودرمیشینم تابا ...

عزیزم چی بهت داد که بهتر شدی من فعلا از همه فراریم دوست ندارم کسی ببینم حوصله ندارم اصلا امروز رفتم دکتر گفت کم خونی شدید داری آهن تزریق کردم