2777
2789
عنوان

حسی به بچه هام ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه همسرم اصلاااا کمک حالم نیست میگه باز بچه می‌خوام و من چند ماه پیش فکر خودکشی به سرم زده بود ولی دلم به حال بچه ها می‌سوخت که هیچ کس عین من نیست واسشون مادری کنه

دقیقا تازه مامانم بهم گفت موهات کلا سفید شده برو روان شناس بااینکه بدجور درون گرا هستم

خب اگه دوس نداری بری روانشناس 

من چند تا راه حل بهت بگم 

راه حل یک : نوشتن 

بشین تا میتونی بنویس از مشکلاتی که داری 

از دلخوریات 

از خواسته هات 

از چیزهایی که نمیتونی برسی 

از چیزهایی که آزارت میده 

این روش مخصوص درونگراهاست 

راه حل دو: زنگ زدن به ۱۴۸۰ 

مشاوره رایگانه 

فقط شارژت میره 

راه حل ۳: خوندن نماز و ورزش و انجام مدیتیشن 

فوق العاده حال روحیش بهتر میشه

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

همیشه با من هستن همسرم اصلا کمکی نمیکنه می‌دونم این زمونه شرایط زندگی سخت شده ولی من خسته ترم دگه

متوجه شدم همسرم شرایط کاریش عوض شده بود منم اذیت شدم فقط دوست داشتم چند ساعتی برای خودم تنها باشم بفرستشون مهد یا کلاس برای خودت شده در روز دو ساعت هم تنها باشی حالت بهتر میشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

متوجه شدم همسرم شرایط کاریش عوض شده بود منم اذیت شدم فقط دوست داشتم چند ساعتی برای خودم تنها باشم بف ...

آخه پسرم بدجور بهم وابسته شده بخاطر همین خیلی اذیت شدم 

حتما امتحان میکنم عزیزدلم

امیدوارم بزودی حالت بهتر بشه 🌱🫂🫀

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

آخه پسرم بدجور بهم وابسته شده بخاطر همین خیلی اذیت شدم

دختر منم وابسته است وابستگی بچه ها هم برای خودشون هم مادر واقعا آزاردهنده است نمیدونم چرا بعضیا دوست دارن بچشون وابستشون باشه از الان لحظه شماری میکنم بفرستمش پیش دبستانی یکم نفس بکشم😂😅

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

منم  اینجوری بودم

رفتم متخصص اعصاب 

دارو داد بعتر شدم 

الانم رفتم یه ازمایش دادم 

چکاب کامل 

چون کم خونی و کمبود ویتامین دی و بی و خیلی چیزای دیگه باعث افسردگیه

میخوام ببینم چی تو بدنم کمه بخورم 

شاید بهترترم شدم