2777
2789

💔🥺

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ حقیقت تلخیچقدم باورش سختهیهو ب خودت میای میبینی انگار ت ی کوچه تنگ و تاریک و بن بستی

دقیقا من الا همچی جای ام 🥺

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

دقیقا من الا همچی جای ام 🥺

دلت از دنیا و آدماش گرفته کسی هم نیست درکت کنه 

هم دلخوری هم دلتنگ

اینا حسی ازت گرفتم 

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..
دلت از دنیا و آدماش گرفته کسی هم نیست درکت کنه هم دلخوری هم دلتنگاینا حسی ازت گرفتم

هعس روزگار دقیقا 🥺🥺🥺🥺🥺

هعس روزگار دقیقا 🥺🥺🥺🥺🥺

عزیزم شاید ب خودت بگی این حرفا کلیشه و شعار هستند 

اما دنیا همینه قربونت بالا و پایین داره 

مطمئن باش خدایی ک خلقت کرده حواسش بهت هست

شاید میگی ن خود خدا هم نمیتونه درکم کنه خود خدا هم نمیبینه این چیزا رو ولی دلت گرم باشه بهش ایطوری حداقل بهتر میشی

ب خودت زمان ناراحت بودن بده هی خودتو قوی نشون نده اما ب موقعش هم بلند شو

عزیزم شاید ب خودت بگی این حرفا کلیشه و شعار هستند اما دنیا همینه قربونت بالا و پایین داره مطمئن باش ...

امیدوارم اینجور ک میگی باشه 

کاش خدا منو فراموش نکرده باشه و این روزای سخت منم تموم بشه🥺🥺💔

امیدوارم اینجور ک میگی باشه کاش خدا منو فراموش نکرده باشه و این روزای سخت منم تموم بشه🥺🥺💔

تموم میشه بهش ایمان داشته باش 

تموم میشه بهش ایمان داشته باش

انشاالله خدا ذهنت بشنوه گلم