2777
2789
عنوان

خواهرم وقتی با دو تا بچه هاش میان خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاک ریخته رو فرش؟؟؟ خونه خودشونم لاک میده دست بچه؟؟؟؟

خونه خودش همه جا برق میزنه از تمییزی زیاد.‌‌ وقتی میاد اینجا انگار طویله س بچه هاشو ازاد میزاره با مادرم می شینه غیبت خانواده شوهرش

💜🧡❤💛💖🖤💓

عزیزم مستقیم ب خواهرت بگو آنقدر مزاحم ما نشید یا میای بچه هات رو دقیق کنترل کن ... هر چ میکشیم از سادگی پدر و مادرها است 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نگو خاهرته تو خونه خودش ب اندازه کافی کلافش کردن اینجا بیاد استراحت کنهخونه شما نیاد کجا بره

خب بره اما پیک نیک که نیومده ، بچه هاش کنترل کنه حداقل

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نگو خاهرته تو خونه خودش ب اندازه کافی کلافش کردن اینجا بیاد استراحت کنهخونه شما نیاد کجا بره

من نمیگم نیاد فقط جلوی بچه هاشو بگیره دستای پفکی میزنه ب مبل اینا اکه رعایت کنع ده روزم بشینه 

💜🧡❤💛💖🖤💓

اخه ناراحت میشه خانوم با یه حالت قهر سریع میره خونه خودشون مکافات داریم ما

خب ناراحت بشه، کلا غ که از باغ قهر کنه هزار به نفع باغبان هس، یک به نفع کلاغ، منم بچم شلوغه یک در میان میرم خونه مادرم، هم کمک میکنم در ظرف شستن اینا، هم ریخت و پاش های پسرمو تا حدی جمع میکنم و گوشی رو میدم دستش تا جایی رو به هم نریزه

اقا اصلا زورش میاد یه لیوانم جا به جا کنهمثلا سالاد درس کنه

خیلی تنبل و لوسن ...والا من خودم عقدم بیشتر کارای خونه رو من انجام میدم میگم مادرم پاهاش درد میکنه 

💜🧡❤💛💖🖤💓

من چون خودم خیلی عاشق خواهرامم خیلی ناراحت میشم کسی پشت خواهرش بد میگه خواهر داشتن نعمته عزیزم قلبت ...

خواهری ک ب درد آدم بخوره خوبه ، یار باشه نه بار خوبه .