عزیزم مستقیم ب خواهرت بگو آنقدر مزاحم ما نشید یا میای بچه هات رو دقیق کنترل کن ... هر چ میکشیم از سادگی پدر و مادرها است
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نگو خاهرته تو خونه خودش ب اندازه کافی کلافش کردن اینجا بیاد استراحت کنهخونه شما نیاد کجا بره
خب بره اما پیک نیک که نیومده ، بچه هاش کنترل کنه حداقل
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اخه ناراحت میشه خانوم با یه حالت قهر سریع میره خونه خودشون مکافات داریم ما
خب ناراحت بشه، کلا غ که از باغ قهر کنه هزار به نفع باغبان هس، یک به نفع کلاغ، منم بچم شلوغه یک در میان میرم خونه مادرم، هم کمک میکنم در ظرف شستن اینا، هم ریخت و پاش های پسرمو تا حدی جمع میکنم و گوشی رو میدم دستش تا جایی رو به هم نریزه
من چون خودم خیلی عاشق خواهرامم خیلی ناراحت میشم کسی پشت خواهرش بد میگه خواهر داشتن نعمته عزیزم قلبت ...
خواهری ک ب درد آدم بخوره خوبه ، یار باشه نه بار خوبه .