2777
2789
عنوان

خواهرم وقتی با دو تا بچه هاش میان خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 46 پست
اخه ناراحت میشه خانوم با یه حالت قهر سریع میره خونه خودشون مکافات داریم ما

بگذار ناراحت بشه اهمیت نده 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ولی خاله های دختر من برا دخترم جون میدنهر روز زنگ میزنن ک تورو خدا بیارشمن میرم اونجا اصلا دیگه نمید ...

حتی اکه رو فرش مادرت اینا لاک بریزه دستای پفکی بزنع ب در و دیوار خونه بازم ذوق میکنن براش

💜🧡❤💛💖🖤💓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بصورت مستقیم بگو من بودم تند بهش میگفتم یه فامیل داریم بنده خدا خیلی وسواسه بچه های خواهرش هروقت میر ...

من چیزی بگم مث بچه ها قهر میکنه خودش عقل نداره که بفهمه جلوی بچه هاشو بگیره همه جارو ب گند کشیدن😃

💜🧡❤💛💖🖤💓

والا من همون ابحی ام اولی هم هستم عین خررر کار میکنم 😂بچمم کنترل میکنم

شما عقل و شعور داری این از وقتی میاد فقط می شینه رو مبل و باید مث غریبه پذیرایی ازش کنیم بعد بچه هاشو ازاد میزاره 

💜🧡❤💛💖🖤💓

من چون خودم خیلی عاشق خواهرامم خیلی ناراحت میشم کسی پشت خواهرش بد میگه خواهر داشتن نعمته عزیزم قلبت ...

خب منم ازش بدم نمیاد رفتارای بچه هاش دیونم گرده باید بچه هاشو کنترل کنه

💜🧡❤💛💖🖤💓

شما عقل و شعور داری این از وقتی میاد فقط می شینه رو مبل و باید مث غریبه پذیرایی ازش کنیم بعد بچه هاش ...

نههه ما ب اندازه کافی شرمنده مادرمون هستیم دیگ بچ هارو میگیرع خونه زندگیشو بایذ جم کنیم بچ خاهرم دو سالشه کوچیکتره دیگه کوچیکه ولی بچه سه ساله ببعد باید کنترل بشه

والا منم دوتا بچه کوچیک دارم ولی بخاطر اینکه بچها اذیت میکنند زیاد خونه بابام و بابای همسرم نمیرم

کار خوبی میکنی بخدا بچه هاش اینقد اذیت میکنن همه جارو کثیف میکنن

💜🧡❤💛💖🖤💓

عزیزم مستقیم ب خواهرت بگو آنقدر مزاحم ما نشید یا میای بچه هات رو دقیق کنترل کن ... هر چ میکشیم از سا ...

دقیقاااااااااا پدر مادرم خیلی بهش رو میدن بابا من عقدم شوهرم میاد خونمون دوس ندارم خونه کثیف و بی ریخت باشه وقتی خواهرم اینا میان من چند روز فقط باید خونه رو تمییز کنم 

💜🧡❤💛💖🖤💓

خب ناراحت بشه، کلا غ که از باغ قهر کنه هزار به نفع باغبان هس، یک به نفع کلاغ، منم بچم شلوغه یک در می ...

اره واقعا.....کار خوبی میکنی بخدا درسته خونه پدر مادرته ولی نباید کثیف کنن خونه رو 

💜🧡❤💛💖🖤💓

بچه هم داری؟ اگه نداری سعی کن تا قبل به دنیا اومدنش این مشکلو حل کنی

متاسفانه خالم مثل خواهر شماس من واقعا کلافه ام 

شاید شما بخاطر علاقه به خواهر و خواهرزادت تحمل این وضع برات راحتتر باشه ولی بچه ات حتما کلافه خواهد شد

خصوصا وقتی که به وسایلش دست میزنن

متاسفانه اینطور مادرا نه تنها جلو بچه شون رو نمیگیرن بلکه اگه بچه صاحبخونه بهش وسیله نده یا در اتاقش رو قفل کنه بهشون بر میخوره و به زور از طرف میگیرن

بخوام تعریف کنم چه دردسرایی داشتم صبح میشه 

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم