2777
2789
عنوان

چه جوری یک خواستگار میتونه گند بزنه به کل روابط فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 4886 بازدید | 133 پست
فعلا که مشاور رفته اینهبحث از مشاور گذشته بحث آبرو و عفت من وسطهکافیه این حسام بپرونه که من با تو، ی ...

فک نکنم همچین کاری رو بکنه

نهایت بی شرفیه

کاربری چهارمه دیگه سیمکارت ندارم دستت بشکنه اگه‌ گزارش بزنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید همچین دروغی بگه؟ چقدر عجیبه این حرفت

چون پسره هدفش اینه که یا پریسا بله رو خودش بگه یا مجبورش کنه بگه

پریسا گفت که حسام بهش گفته تا قبل از این که بیاد خواستگاری میتونه جواب بده و توی منگنه گذاشته

نمیدونم ننه باباش چیکار میکنن

ویران‌گر اعظم هستم!

اونا توی هپروتتتتتتتبابا پریسا اینجوری بود که بگم نه بگم آره... با دست پس میزد با پا پیش میکشید. با ...

خب پس یهو این خواستگاری از تو رو چرا گفت؟

این مال وقتی بود که دخترخالت جواب منفی قطعی بده

دقتی با هم در رفت و آمد بودن که پسره باید خرکیف باشه

یه چیزی این وسط جود درنمیاد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
احساس میکنم اگه اینا ازدواج کنن آقاهه باایمان نمیشهدختر خالته که بی‌ایمان میشه البته یه وقتی ناراحت ...

پاک رد داده دختر خالهٔ ابله من یعنی پاااااک

ویران‌گر اعظم هستم!

خب پس یهو این خواستگاری از تو رو چرا گفت؟این مال وقتی بود که دخترخالت جواب منفی قطعی بدهدقتی با هم د ...

منم نمیدونم دقیقا چی بینشون گذشته فقط گفت که پسره اینجوری گفته

ویران‌گر اعظم هستم!

منم نمیدونم دقیقا چی بینشون گذشته فقط گفت که پسره اینجوری گفته

منم با دخترخاله ام سر یه سوء تفاهم  کلا به هم زدم  و روی واقعی اش رو دیدم ما هم جیک تو جیک بودیم و دقیقا مثل شما

بهتر که زود فهمیدی تو هر شری یه خیری هست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

حتی اگه خواستگاری توام نیاد دخترخالت نباید باهاش ازدواج کنه چون معلومه پسره هیزه این یک اگه خواستگاری تو بیاد نباید بهش جواب مثبت بدی چون ممکنه با توام رفتار درستی نداشته باشه اون اگه واقعا به دخترخالت علاقه داشته باشه تو روش نمیگه جواب مثبت ندی میرم دخترخالتو میگیرم 

اسی نگفتی دخترخالت خیلی خوشگله؟

نه ما سه تاییم... اون یکی خوشگله و مذهبی نیست ما دو تا تقریبا توی یک رنجیم

چشم‌هاش از من کوچکتر و صورتش درازتر، ولی دماغ قشنگی داره

من چشم‌هام درشت و صورتم بی‌بی فیسه یا به قول خراسانی‌ها گدا صورت هستم و باز من چشم و آبروم خوبه

ویران‌گر اعظم هستم!

نه ما سه تاییم... اون یکی خوشگله و مذهبی نیست ما دو تا تقریبا توی یک رنجیمچشم‌هاش از من کوچکتر و صور ...

پس چجوری پسره عاشقش شده

بخدا بخت منو بستن

من هم شکل و ظاهرم معمولی رو به بالاس هم وضعیت مالی پدرم اما یه پسر مضخرفم ازم خوشش نمیاد چه برسه پسری با این شرایط

کاربری چهارمه دیگه سیمکارت ندارم دستت بشکنه اگه‌ گزارش بزنی

حتی اگه خواستگاری توام نیاد دخترخالت نباید باهاش ازدواج کنه چون معلومه پسره هیزه این یک اگه خواستگار ...

اصلا وقتی گفت پسره این رو گفته حس کردم دارم توی فیلم‌های مافیایی یا حتی سریال ترکی زندگی میکنم

بابا من اصلا از این بدبختی‌ها نداشتیم که

ویران‌گر اعظم هستم!